2821
2789
عنوان

🌹ختم قرآن🌹

572 بازدید | 131 پست

عزیزان لطفا شرکت کنید... انشاالله که خانم فاطمه زهرا دستمون رو بگیرن... این ختم رو به تمامی شهدا و خانم فاطمه زهرا تقدیم می کنیم و ازشون میخوایم برامون پیش خدا واسطه بشن برای حل مشکلاتمون💞

اگر خواستید مشکلتون رو هم ذکر کنید براتون همه دعا کنن💞

جز ۱۲ رو خودم برمیدارم

بسم الله...🌸

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جز ۲۴ برای سلامتی و تعجیل در فرج اقا امام زمان ، سلامتی رهبر و سربازان اسلام و مقاومت و پیروزی ،حاجت روا شدن خونوادم و خودم ، ثوابش هدیه به حضرت زهرا و سردار شهیدحاج قاسم وابوالمهدی و همرزمان همراهشون، خدایی یه ختم برداشتم کلی حاجت گفتم

جزء 11 رو من میخونم انشالله به زودی زود با اونی که خدا صلاح میدونه ازدواج کنم و اون چیزی که میخوام سالم  باشه انشالله و همه ی حاجت هام برآورده بشن

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
جزء 11 رو من میخونم انشالله به زودی زود با اونی که خدا صلاح میدونه ازدواج کنم و اون چیزی که میخوام س ...

حاجت روا عزیزم التماس دعا💞💞💞

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***