2789
عنوان

🌹ختم قرآن🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 131 پست
عزیزم ممنون امیدوارم هرکی از خدا میخوای بهت بده خواهرجونم💙💙💙💙💙💙💙

یکی از خواستهام اجابت دعاهای توعزیزترینم هست.که الهی بزودی زووودمعجزه وار به همشون برسی.الهی آمین🤲🌹💖😘😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
قربونت برم🤗🥰🤩😁به کسی نگو بین خودم وخودت وبچه های سایت بمونه😂😂😂الهی خیرببینی.🌹🤲💖 این جزء ر ...

مرررررسی فدات بشممم ابجی خوشگلممم انشالله به حق فاطمه زهرا بهترینا نصیبت بشهههه زندگیت سرشاااار از آرامش و خوشبختیی گل منن بهترییینییی       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قربونت برم🤗🥰🤩😁به کسی نگو بین خودم وخودت وبچه های سایت بمونه😂😂😂الهی خیرببینی.🌹🤲💖 این جزء ر ...

خیالت راحت😂 قبول باشه گلم❤️❤️❤️

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

از همه دوستای گلم قبول باشه الهی زیر سایه حضرت زهرا و صاحب الزمان باشید😍😍😍 لطفا برای ظهور و سلامتی امام زمان هم دعا کنید خواهرای عزیزم❤️❤️❤️

به نیت برآورده شدن هرحاجتی که دارین روزی چندباردعای توسل بخونین اگرکسی دعای توسل روهرروز بخونه دربر ...

گلم چجوری بخونیم؟ میشه چله نگیریم؟ و نذر کنیم مثلا تعداد خاصی بخونیم؟ و هر روز که شد بخونیم؟ چون من زیاد چله برداشتم نمیرسم و میترسم اگه چله بردارم فراموشم شه

گلم چجوری بخونیم؟ میشه چله نگیریم؟ و نذر کنیم مثلا تعداد خاصی بخونیم؟ و هر روز که شد بخونیم؟ چون من ...

نیازی به چله نیست..فقط مداومت داشته باشین وهر روز روزی چندبار بخونین

صلی الله علیک یااباعبدالله
نیازی به چله نیست..فقط مداومت داشته باشین وهر روز روزی چندبار بخونین

ممنونم از اینکه تجربه قشنگتونو با ما هم درمیون گذاشتید💕💕💕

مرررررسی فدات بشممم ابجی خوشگلممم انشالله به حق فاطمه زهرا بهترینا نصیبت بشهههه زندگیت سرشاااار از آ ...

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
ممنونم عزیزم صدام زدی🌹🌹🌹

🤩🤩🥰🥰🥰🤗🤗🤗😘😘😘😘💖🌹💖🌹💖🌹💖عزیزدلمی وجات اینجاست💖👉خیلییییییییبییی دوست دارم.روی ماهت رومیبوسم😘😘

باشکوه عزیزم مرسی که بازم مثل همبشه یادم بودی.انشاالله  به حق حضرت زهرا همیشه تنت سلامت ودلت خو ...

بزرگواری عزیزدلم🤗🥰😘😘همیشه بمن لطف داری آبجی مهربونم.همینکه بیادم بودی دنیا دنیا برام ارزشمنده.موهبت خدای مهربونی.الهی پایداروسرافرازباشی🤲💖🌹قبول باشه 

مرسی عزیزم 

ان شاءالله به دعا و نفس حق تون حاجتمو بگیرم 

و هم چنین حاجت قلبی شما و دوستان نی نی سایت روا🙏🙏

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 
مرسی عزیزم  ان شاءالله به دعا و نفس حق تون حاجتمو بگیرم  و هم چنین حاجت قلبی شما و دوستا ...

الهی آمین🤲🌹💖😘😘😘

مرسی عزیزم  ان شاءالله به دعا و نفس حق تون حاجتمو بگیرم  و هم چنین حاجت قلبی شما و دوستا ...

آبجی یه خواهشی داشتم.میتونی برای شفای یکی ازدوستان یکباردعای مشلول بخونی؟زمان خاصی نداره.اگروقت نداری یا برات مقدور نیست راحت بگو.ممنونت میشم💖🌹