2789
عنوان

🌹ختم قرآن🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 131 پست
@mamiyeroham     @zizi1398     @7869zahra     @sahar_goliiiii ...

ممنون باشکوه عزیزم ک صدام زدی 

استارتر خوشکله خانومی چقد دیگ مونده کدوم جز ها

زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در      گله ی اسب است، تا می تازی با تو می تازند. زمین که خوردی، آنهایی که جلوتر بودند، هرگز برای تو به عقب بازنمی گردند و آنهایی که عقب بودند، به داغ روزهایی که می تاختی تو را لگدمال خواهند کرد! در عجبم از مردمی که به دنبال دنیایی هستند که روزبه‌روز از آن دورتر می شوند و غافل اند از آخرتی که روزبه‌روز به آن نزدیک تر می شوند... امام علی علیه السلام ❤
به نیت ۵ تن آل عبا جزء ۵ رو بر میدارم برای حاجت قلبی شما 😍😍😍

😍😍😍🥰🥰🥰🤗🤩🤩🤩🤩🤩🤩🙏🙏😘😘😘😘خداشاهده که ازذوقم نمیدونم چی بگم.واقعا ممنونتم.شرمندم کردی آبجی.🙏لطف کردی.🥰محبت کردی😍.الهی بحق آیه های نورانی قرآن کریم زندگیت همیشه پرازنوروروشنایی وشادی وخوشبختی وآرامش وثروت  باشه.الهی آمین🤲🌹💝💖الهی خیرببینی تاعمردارم لطفت رو یادم میمونه.🥰🙏بازم ممنونم

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون باشکوه عزیزم ک صدام زدی  استارتر خوشکله خانومی چقد دیگ مونده کدوم جز ها

🤗😍😘🤩😘😘😘😘🌹🌹🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

دشمنت شرمنده عزیزم😍

خیلی وقته تقریبا میتونم بگم که زبونم نمیچرخه برا خودم دعا کنم میام سایت تا برای دوستان دعا کنم .میگن برای برادر مومنت دعا کن انرژی مثبتش برگرده به خودت .

یه بار از ته دل اومدم قران باز کنم قبلش گفتم خدایا نمیدونم چکار کنم چی بخونم ذکر یا ختم یا .... تفسیر هم بلد نیستم خیلی واضح بگو چکار کنم قران رو باز کردم سوره احزاب ایه ۵۶ اگر اشتباه نکنم امد که میگه من و فرشته ها صلوات فرستادیم تو هم بیا صلوات بفرست .

من هم اومدم تاپیک زدم چند بار تاپیک صلوات زدم صرفا برای دوستان فرستادم .🌹🌹🌹

دعا کن انرژی بگیرم باز هم بیام ادامه بدم🤲🤲

التماس دعا🙏🙏🙏

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 
@پرندگان     @دنیای_آوا     @صهبای     @آب     @ ...

باشکوه عزیزم مرسی که بازم مثل همبشه یادم بودی.انشاالله  به حق حضرت زهرا همیشه تنت سلامت ودلت خوش باشه گلم.

من دیروز به جز برداشتم ولی بعدش پست ها رو بستن نتونستم لایق باشم ودعوتتون کنم☹☹☹

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
سلااااااام به روی ماهت عزیزدلم😊🤗😘😘مرسی مهربونم .الهی خیرببینی🤲🌹💖الهی همیشه تن خودت وعزیزانت س ...

ممنون عزیزم همچنین ان شاءالله شما و خونواده محترمت سلامت و خوش باشین