2777
2789

هفته 30 حدود 1500 

سی و هشت و چهار روز 2800

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱کیلو و۶۰۰بود

وقتی دنیا اومد تو ۴۰هفته بودم

۳کیلو و۵۰گرم

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐
مال منم گفتن 1530 دیروز. دقیق سی هفته دارم نمیخوام زیر 3 شه 😢😢امروز به زور نصف یه مرغ رو خوردم 😐

بادوم و بستنی وژله بخور

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

سی هفته ۱۵۰۰

۳۷ هفته و ۴ روز زایمان کردم ۲۸۰۰ بود

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
مال منم گفتن 1530 دیروز. دقیق سی هفته دارم نمیخوام زیر 3 شه 😢😢امروز به زور نصف یه مرغ رو خوردم 😐

من چون قند بعد از غذام لب مرز بود رژیم داشتم. شما تا میتونی بخور

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من ۳۵هفته بچم دوکیلو نیم بود ۳۹هفته ۳۱۰۰دنیا اومد 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣