2777
2789
عنوان

تیتر عدد بتا

308 بازدید | 5 پست

سلام بچها،من ۱۲اذر اولین روز اخرین پریودم بود

نهم دی ازمایش بتا دادم ۵۳بود

امروز ازمایشمو تکرار کردم بافاصله ده روز ازمایشمو تکرار کردم بتا شد ۸۰۹،

دکترم گف دوروز دگ ازمایشتو تکرار کن اگ بالارف طبیعیه،

خیلی نگرلنم دلواپسم.

۶ماه پیش ی بارداری پوچ هم داشتم کورتاژسدم

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤

ایشالا ک همه چی خوب باشه، خودت اقدام کردی واسه بارداری؟ آخه بعد کورتاژ یسال باید صبر کرد، 

منم ۲هفته پیش نینیم پوچ بود سقط کردم باید ۳ماه صبر کنم

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا ک همه چی خوب باشه، خودت اقدام کردی واسه بارداری؟ آخه بعد کورتاژ یسال باید صبر کرد،  منم ...

نه زیر نظر دکنر.

کی گفت یکسال صبرکن؟حتمن اون دکتری ک گف یسال صبرکن حالیش نمیشد

بعد دو دوره پریودی میشه اقدام کرد

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
نه زیر نظر دکنر. کی گفت یکسال صبرکن؟حتمن اون دکتری ک گف یسال صبرکن حالیش نمیشد بعد دو دوره پریودی ...

ان شاالله که بارداریت سالم و اوکی هست. منم ۵ اذر اولین روز اخرین پری بود. ۳۰ آذر آزمایشم ۶۳ شد, باز ۳ دی ۴۷۴ شد.شما باید به فاصله دو تا سه روز آزمایش بدی. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نه زیر نظر دکنر. کی گفت یکسال صبرکن؟حتمن اون دکتری ک گف یسال صبرکن حالیش نمیشد بعد دو دوره پریودی ...

اکثرا همینو میگن تو نتم ک سرچ کردن همینو گفته بود، ولی خیلیام بودن ک بلافاصله بعد سقط باردار شدن ولی خودمم ترجیح میدم تا۳ماه صبر کنم ک واسه بعدی مشکلی پیش نیاد.

نمیخوام نگرانت کنم ولی دکتر منم گفت ۲بار آزمایش تیتر بدم اگ افژایشش نرمال بود یعنی مشکلی نیس، عددش ۲برابر شده بود منم خوشحال بودم ک همه چی خوبه ولی پوچ بود، دکتر گفت عدد بتا ربطی نداشته، شماهم فقط باید صبر کنی و استرس نداشته باشی

خداااااایاااااا تروووووخداااااااا اینبار مراقب کنجدم باش🌹، صدای قلبشو بشنوم، تکوناشو حس کنم، سالم بیاد تو بغلم،🤲🙏    کنجد مامان حالا دیگه لوبیایی شده واسه خودش🥰😍، قربون قلب کوچولوت بشم،۱۰صبح ۱۱خرداد صدای قلب نازنینتو شنیدم😍 حس اینکه ۲تا قلب تو وجودم میتپه خیلی شیرینه، ایشالا قسمت همه منتظرا،آمین🤲😚 ۱۱مرداد۹۹ فهمیدم خدا ی گل پسر ناز بهمون هدیه داده، پسر خوشگلم واسه بغل گرفتنو بوسیدن دستای کوچولوت روزشماری میکنیم، من و بابایی خیییلی عااااااشقتیم🥰