2777
2789
عنوان

بچه‌ها کمک

82 بازدید | 1 پست

بچه‌ها من ۲۴ مهر سقط جنین داشتم، گفتن خارج رحمه و خودبخود دفع شد و بتام صفر شد. دوهفته خونریزی داشتم و بعد اون، پنج اذر پریود شدم و بعد پنج رو، قطع شدم. خیلی عجیب و غریب بود. بعد از پریودم قرص دزولست میخوردم و چون دکتر گفته بود اقدام نکنم، پیشگیری داشتم. البته خودمون طبیعی، کاندوم استفاده نمی‌کردیم. بعدش رفتم عکس رنگی و این ماه هم پنجم پریود شدم، هشت روز بعد تموم شدم؛ ولی امروز لکه‌های قهوه‌ای دارم، حتی معذرت‌می‌خوام دسشویی هم رفتم کلا مشخص بود. رگ‌های خونی بود. چیکار کنم؟ فکر نکنم حامله باشم، ولی حاملگی قبلیم ک سقط شد هم اینطوری لکه بینی داشتم

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

دکترم هم شنبه میاد مطب، یعنی دوباره پریود شدم؟ یعنی شیش روز بعد اینکه پاک شدم؟؟

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔