2777
2789
عنوان

بازم بیبی چک منفی😢

83 بازدید | 16 پست

امروزم نشد نمیدونم چیشده که کلا بدنم قاطی کرده.

تو چهار ماه اقدام فقط حرص خوردم.

پریودم کم شدن.

ماه قبل اصلا پریود نشدم.

حامله ام نیستم.

امروز خیلی حالم بده.

بدنم کلا ریخته بهم.

پریودام قاطی شدن.

منتظرم تا۶بهمن ببینم پریودم چطوری میشه.

فکرو خیال داقونم کرده😭😭😭😭😭

مادر دوتا دختر زیبا هستم.سوگندوسانیا❤
عزيزم 🙁 ايشالا كه به زودي باردار ميشي اما دوران بارداري هم خيلي استرس داره من غربالگريم رو زدن هاي ...

خیلی پریشونم همش ترس مریضی میاد سراغم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه ناراحت بودم که ناخواسته باردار شدم.اما الان میفهمم که انتظار خیلی بده

به نظر من توهم بهش فکر نکن

استرس باعث میشه همه هورمونا بریزه به هم

انشاا... زودی به خواسته دلت برسی

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !

اما يه چندتا راهكار خوب:

اول اين كه كيت تخمك گذاري بخر تا روز دقيق آزاد شدنش رو بدوني و همون روز يا فرداش اقدام كني حتما

دوم هم خودت هم همسرت بايد گرمي بخوريد تا رحمت حاضر بشه براي بارداري . همه ي مشكلات از سردي مياد هل دارچين آويشن رازيانه ، گردو، عشل و .. بخور 

سوم هرشب پشت سر هم نزديكي نداشته باش و حداقل ٢ الي ٣ شب فاصله بذار 

بعدش شوهرت هم ميتونه از اسپرم بده 

ايشالا كه به زودي خبراي خوب مياري

کلا استرس وناراحتی بدنو بهم میریزه,زن هم وقتی اقدام میکنه تاشش ماه باید منتظر باشه تاهمه چیش منظم بش ...

خیلی دلگرمم کردی خدا کنه بخاطر اقدام و استرس باشه

اما يه چندتا راهكار خوب: اول اين كه كيت تخمك گذاري بخر تا روز دقيق آزاد شدنش رو بدوني و همون روز يا ...

منتظر ازمایش پیش باردای هستم۲۴دی جوابش میاد کلا میرم بعدش دنبال کارام

اما يه چندتا راهكار خوب: اول اين كه كيت تخمك گذاري بخر تا روز دقيق آزاد شدنش رو بدوني و همون روز يا ...

کیت رو کی باید بزنم چند تا بخرم

استرس بخودت راه نده وفکر وذکرت نشه فقط بارداری,به هرحال یابادارو حل میشه یا ازطریق دعانوشتن وهمزاد بریدن

اگرخدایی نکرده مشکل داشتی درمان میشی,واگر مشکل نداشتی وبخاطر استرس باردار نشدی برو پیش یه شیخ کاربلد همزاد ببر,اینو تو ذهنت بزار که علم پیشرفت کرده وبه هرحال یجوریی باردار میشی,شاید بگی خرافاتیم ,اما من اول قبول نداشتم تاباچشم خودم خیلی هارو دیدم

استرس بخودت راه نده وفکر وذکرت نشه فقط بارداری,به هرحال یابادارو حل میشه یا ازطریق دعانوشتن وهمزاد ب ...

ی دختر دارم دومی رو نمیشم

ی دختر دارم دومی رو نمیشم

دقیقا عین خودم ,درکت میکنم,اولی همون ماه اول اقدام باردارشدم

فکر میکردم برا دومی هم همینطور میشه,هروقت پریود میشدم بهم میریختم که نکنه دیگه باردار نشم,اما اینقد فکرای منفی ذهنمو پر کرده بود که به حرف ودکترا وبقیه گوش نمیدادم,اینقد حرص وجوش خوردم که افسردگی گرفتم وشکمم انقد گرم شده بود که همزاد گرفته بودم,یعنی باردار میشدم اما تو پریود سقط میشد مثل یه تگه گوشت کوچک فکر میکردم لخته خونه,تا منو بردن دعانویس گفت همزاد داری,برام برید

دقیقا عین خودم ,درکت میکنم,اولی همون ماه اول اقدام باردارشدم فکر میکردم برا دومی هم همینطور میشه,هر ...

چه جالب نه من کلا باردار نمیشم.اینماهم پریود نشدم کلا.

بچه دوم بدنیا اومدش حالا