2777
2789
عدسا چجوری میپزی؟من این زودپز قدیمیا هستا تو این میپزم خودش مرق میندازه له میشه بعدم میکس میکنم

من تو قابلمه روحی میپزم.از یک روز قبل خیس میکنم بعد هم سه ساعت میزارم میپزه.با گوشتکوب له میکنم.پسرم اصلا دوست نداره ولی چند قاشق به زور بهش میدم

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
من تو قابلمه روحی میپزم.از یک روز قبل خیس میکنم بعد هم سه ساعت میزارم میپزه.با گوشتکوب له میکنم.پسرم ...

اوه بریز تو زودپز نیم ساعته له میشه مثل کاچی. حلیمشن نکردی بردار له کن یکم ابلیمو نمک بزن خوشمزه میشه. من خودم اینجور میخورم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه بریز تو زودپز نیم ساعته له میشه مثل کاچی. حلیمشن نکردی بردار له کن یکم ابلیمو نمک بزن خوشمزه میش ...

منم خیلی دوست دارم ولی پسرم و شوهرم دوست ندارن

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
چهار دست و پا میره.میشینه.بابا و مامان میگه

پسر من دست میگیره به وسایل فقط تا روی زانو بلند میشه روی پا خیلی کم

بچه های شما هم اینطورن

اگه دنیا رو دخترا اداره میکردن،هیچ جنگی وجود نداشتدنیا میشد چندتا کشور حسود؛ باهم قهرن😂
راه میره شیش تا دندون داره

واقعا ده ماهه راه میره

اخه میگن از۱۱ماهگی به بعد

.دختره یا پسر میشه وزنشم بگید 

اگه دنیا رو دخترا اداره میکردن،هیچ جنگی وجود نداشتدنیا میشد چندتا کشور حسود؛ باهم قهرن😂
واقعا ده ماهه راه میره اخه میگن از۱۱ماهگی به بعد .دختره یا پسر میشه وزنشم بگید 

پسره چند روز پیش بردمش دکتر ،،دکترش تعجب کرد گفت عاالیه‌دو ماه رودتر راه افتاده،،وزنش نه کیلوعه بالانیس زیاد ولی دکترش میگه خوبه‌نرماله 

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

پسره چند روز پیش بردمش دکتر ،،دکترش تعجب کرد گفت عاالیه‌دو ماه رودتر راه افتاده،،وزنش نه کیلوعه بالا ...

باهاش تمرین کردی راه افتاد؟

باهاش تمرین کردی راه افتاد؟

اصلاااا چون فک میکردم زوده یهو دیدم خودش  پا میشه قدم برمیداره ،،خیلیییی شیطونه از وقتی بیدار میشه تا بخوابه اروم و  قرار نداره از همه چی بالا میره ،دست زدن و بوس کردن و سرسری و سلام کردن و بای بای کردن حرف هم ماما بابا دد ،،مَمه

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

تخم مرغ اب پزو چجوری میدی؟با شیر قاطی میکنی؟

زرده رو با آب و کره مخلوط میکنم که نرم و روون شه با شیر خودت وپاستوریزه هم میشه در حد ی قاشق که فقط شل بشه 

اصلاااا چون فک میکردم زوده یهو دیدم خودش  پا میشه قدم برمیداره ،،خیلیییی شیطونه از وقتی بیدار م ...

حدا حفظش کنه عزیزم

میشه به سوال منم جواب بدید بچه های ده ماهتون چه توانایی هایی دارن 

مامان بابا دده بووو  من ابه تتی 

دست میگیره مبل راه میره  بدون کمک میاسته  دوتا سه قدمم با تعادل میره بعد میوفته

خدایا شکرت.