00setare00 مدیر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 11745 عنوان صبحانه به بچه ده ماهه چی بدم ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 8588 بازدید | 43 پست بچم دندون هم نداره خدایا شکرت. 1398/10/19 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آروشا79 عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 3938 عدسا چجوری میپزی؟من این زودپز قدیمیا هستا تو این میپزم خودش مرق میندازه له میشه بعدم میکس میکنم من تو قابلمه روحی میپزم.از یک روز قبل خیس میکنم بعد هم سه ساعت میزارم میپزه.با گوشتکوب له میکنم.پسرم اصلا دوست نداره ولی چند قاشق به زور بهش میدم .فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
ساینا۲۲ عضویت: 1398/08/05 تعداد پست: 1479 من تو قابلمه روحی میپزم.از یک روز قبل خیس میکنم بعد هم سه ساعت میزارم میپزه.با گوشتکوب له میکنم.پسرم ... اوه بریز تو زودپز نیم ساعته له میشه مثل کاچی. حلیمشن نکردی بردار له کن یکم ابلیمو نمک بزن خوشمزه میشه. من خودم اینجور میخورم
آروشا79 عضویت: 1396/07/07 تعداد پست: 3938 اوه بریز تو زودپز نیم ساعته له میشه مثل کاچی. حلیمشن نکردی بردار له کن یکم ابلیمو نمک بزن خوشمزه میش ... منم خیلی دوست دارم ولی پسرم و شوهرم دوست ندارن .فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
kia97 عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2749 میشه به سوال منم جواب بدید بچه های ده ماهتون چه توانایی هایی دارن راه میره شیش تا دندون داره 💎 🏊🏻♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻♀️
۵۶۸۸۸۶ عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 240 چهار دست و پا میره.میشینه.بابا و مامان میگه پسر من دست میگیره به وسایل فقط تا روی زانو بلند میشه روی پا خیلی کمبچه های شما هم اینطورن اگه دنیا رو دخترا ❤ اداره میکردن،هیچ جنگی وجود نداشتدنیا میشد چندتا کشور حسود؛ باهم قهرن😂
۵۶۸۸۸۶ عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 240 راه میره شیش تا دندون داره واقعا ده ماهه راه میرهاخه میگن از۱۱ماهگی به بعد.دختره یا پسر میشه وزنشم بگید اگه دنیا رو دخترا ❤ اداره میکردن،هیچ جنگی وجود نداشتدنیا میشد چندتا کشور حسود؛ باهم قهرن😂
kia97 عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2749 واقعا ده ماهه راه میره اخه میگن از۱۱ماهگی به بعد .دختره یا پسر میشه وزنشم بگید پسره چند روز پیش بردمش دکتر ،،دکترش تعجب کرد گفت عاالیهدو ماه رودتر راه افتاده،،وزنش نه کیلوعه بالانیس زیاد ولی دکترش میگه خوبهنرماله 💎 🏊🏻♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻♀️
۵۶۸۸۸۶ عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 240 پسره چند روز پیش بردمش دکتر ،،دکترش تعجب کرد گفت عاالیهدو ماه رودتر راه افتاده،،وزنش نه کیلوعه بالا ... باهاش تمرین کردی راه افتاد؟ اگه دنیا رو دخترا ❤ اداره میکردن،هیچ جنگی وجود نداشتدنیا میشد چندتا کشور حسود؛ باهم قهرن😂
عسل_20 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 2520 من حلیم گندم و عدسی هم میدم تخم مرغ اب پز.شیربرنج .پنیر . تخم مرغ اب پزو چجوری میدی؟با شیر قاطی میکنی؟
kia97 عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 2749 باهاش تمرین کردی راه افتاد؟ اصلاااا چون فک میکردم زوده یهو دیدم خودش پا میشه قدم برمیداره ،،خیلیییی شیطونه از وقتی بیدار میشه تا بخوابه اروم و قرار نداره از همه چی بالا میره ،دست زدن و بوس کردن و سرسری و سلام کردن و بای بای کردن حرف هم ماما بابا دد ،،مَمه 💎 🏊🏻♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻♀️
۵۶۸۸۸۶ عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 240 تخم مرغ اب پزو چجوری میدی؟با شیر قاطی میکنی؟ زرده رو با آب و کره مخلوط میکنم که نرم و روون شه با شیر خودت وپاستوریزه هم میشه در حد ی قاشق که فقط شل بشه اگه دنیا رو دخترا ❤ اداره میکردن،هیچ جنگی وجود نداشتدنیا میشد چندتا کشور حسود؛ باهم قهرن😂
۵۶۸۸۸۶ عضویت: 1398/07/12 تعداد پست: 240 اصلاااا چون فک میکردم زوده یهو دیدم خودش پا میشه قدم برمیداره ،،خیلیییی شیطونه از وقتی بیدار م ... حدا حفظش کنه عزیزم اگه دنیا رو دخترا ❤ اداره میکردن،هیچ جنگی وجود نداشتدنیا میشد چندتا کشور حسود؛ باهم قهرن😂
00setare00 مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 11745 میشه به سوال منم جواب بدید بچه های ده ماهتون چه توانایی هایی دارن مامان بابا دده بووو من ابه تتی دست میگیره مبل راه میره بدون کمک میاسته دوتا سه قدمم با تعادل میره بعد میوفته خدایا شکرت.