2777
2789
عنوان

سایز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 37249 بازدید | 42 پست
😐😐😐😐 دگ خیلی وقیح بوده  اگه چادر سرت بود یچیزی😑

اره خیلی😐نه بابا موهامم باز بود..شماره منو گرفت..دفعه سوم که پیام میزد گفت خیلی هاتم😣اصلا داغون شدم..حشری بی تربیت..تازه دوست خونوادگی بودیم..۳۷سالش بود من ۲۵

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐خیلی ببخشید ولی بکن دررو بوده😣😣😅

اره بی شعور..خجالت کشیدم به خونوادم بگم چیا گفت برام😂گفتم اختلاف سنی مون زیاده

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
😐😐😐🤣🤣🤣🤣💣 میخاسی بگی منم واسم مهمه هسته خرما نباشه چ پررو شدن 😐😐😐😐😐

الان نسل جدید دخترا قدبلندتر شدن و خوش تیپ اما پسرا کوتوله ان اکثرا و به قول شما همه هسته خرما , باید بهش میگفتی زیر 20 سانت اگه هستی بفرما مهدکودک

ببین اونا  سایزش خیلی مهم نیست اصلا فقط اون اوایل شاید جذاب باشه البته خب میگم سایز هفتاد به بالا خوبه 

نگران این موضوع هم نباشید اصلا مهم نیست شریک رندگیتون قرار نیست شمارو برای این چیزا بخواد

همون‌طور که تو اونو بخاطر سانت آلتش نمی خوای

پس در این باره نگران نباش اصلا

من اصلا درباره ی شما نمیگم ولی خودم سایز ۶۵، ۷۰  دوس دارم نه بیشتر🙂

پس خیلی ذهنتو درگیرش نکن مهم اخلاقیاته