2777
2789
عنوان

سایز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 37249 بازدید | 42 پست
اوونکه آره. ولی می خوام ببینم لباس زیر چی بهم میاد. مثلا خارجیا چی می پوشن با این سایز. اصلا ...

اصلا هیچی نمیپوشن،اینقد خوچله فاصله ی بین سینه ها

تازه ازین یقه های خیلی باز میپوشن ک فاصله ی سینه ها مسخص باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارههه من خوردم واقعا نتیجه داد

من‌3روزه شروع کردم‌شباولی ی سردرد ریزی مس اینکه حالت‌از‌خوردنی‌بد میشه ی حالی اونحوری میسم‌یه یک‌ ساعت‌ولی میخورم‌دیگ‌چاره نیس

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
😅😅😅😅😅 اره 😂😂😂😂

من ی خواستگارداشتم..میگفت قبل عقد باید کل بدنتو ببینم😐برام خیلیی مهمه..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم اگه معمولی میخوای نباید شکم اینا‌داشته‌ باشی چون‌شکمت توذوق میزنه ولی بگردی هست‌اما ممکنه‌گرون ...

نه شکم ندارم. یه کوچولو.

تو مغازه که آره. می خوام تو نت ببینم رو تنم چی خوب می شینه؟

من ی خواستگارداشتم..میگفت قبل عقد باید کل بدنتو ببینم😐برام خیلیی مهمه..

خیلی رو دادیم به اقایون ک حتما خانم باید ایده ال باشه وگرنه منم واسه اقایون سینه کتابی میپسندم😍😍😍😍

اوففففف

ولی حیف ک فقط شکم توپی موجوده😕

خیلی رو دادیم به اقایون ک حتما خانم باید ایده ال باشه وگرنه منم واسه اقایون سینه کتابی میپسندم😍😍😍 ...

😂😂اره واقعا..همچین حرصم اومد..حق میدم باید باب میل باشه ولی نه اینکه کل بدنو ببینه..منم محجبه نیستم..بلوز ودامن باساپورت پوشیده بودم..همه چی معلوم یود دیگه لخت شدن چیه..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
ب جاش‌میشه رازیانه‌دم‌کنیم؟؟

میگن رازیانه خوب نیست، برای کسانی که سرطان داشتن و دارن یا توی خانوادشون سرطانی بوده و هست باعث تشدیدش میشه... دلیلای دیگشو یادم نیست

من خودم چند وقت دم میکردم روزی یه لیوان میخوردم اما از وقتی شنیدم دیگه نخوردم