2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 21 پست
بدبین نیستم  اطراف و ببین تو میگی بهتر میشه

خدا بزرگه شاید خیلی بهتر از اون چیزی شه ک الان فکر میکنی طوری ک ارزوی هر کسی باشه ک ایران زندگی کنه 

غصه نخور همه چی درست میشه... 

من که فعلا دست نگه داشتم. همین استرس ها  و نگرانی ها کلی واسه بچه ضرر داره. حالا بی آبی و هوای آلوده و بیکاری و .... که بماند.

اصلا نیار به نظر من

نظر همه محترم. لطفا دعوا نکنین

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بزرگه شاید خیلی بهتر از اون چیزی شه ک الان فکر میکنی طوری ک ارزوی هر کسی باشه ک ایران زندگی کنه& ...

حدا کنه 

از یه طرفم سنمون بالا تر میره اونم باعث میشه بگم هرچی بشه بچه دار بشم از یه طرف گرونی و بیکاری و....میگم نکنه بچه دار شم قحطی بشه یا ...

خوب سرنوشت چندتاشون خوب شد دارو نبود پوشک نبود و...

الانم که کلی امکانات هست چه تو ایران چه تو خارج وضع همینه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
حدا کنه  از یه طرفم سنمون بالا تر میره اونم باعث میشه بگم هرچی بشه بچه دار بشم از یه طرف گرونی ...

به چه چیزایی فکر میکنین انقدر سخت نگیر خودت اذیت میشی

غصه نخور همه چی درست میشه... 

به چی فکر کنم چیو ببینم یعنی

تو باید در خودت ببینی ک میتونی ی بچه خوب تربیت کنی؟ میتونی براش مادر خوبی باشی؟ میتونی ازپس ایندش بر بیای؟  میتونی بچتو از همون زمانی ک تو شکمته تو ارامش بزرگ کنی؟  از خودگذشتگی داری؟ وقتی خودت اماده ای وقتی در خودت و شوهرت میبینی پس خیالت جمع بچت ی اینده ی خوب داره هیچوقتم از اومدنش پشیمون نمیشه ولی اگ نمیتونی در خودت نمیبینی بلد نیسی نیار بعضیا از جامعه مینالن درسته شرایط جامعه خوب نیس ولی خودشون چی حتی ی دیقه ام حوصله بچه رو ندارن اصلا ب آیندش فک نمیکنن خب معلومه این بچه چی میشه ما خیلی از بچه هارو داریم میبینیم ک بخاطر شرایط و تربیت درست الان خیلی خوب دارن زندگی میکنن و باعث سرافرازی خانوادشونن تو همین جامعه ام دارن زندگی میکنن همه چیز بچه اول اول اول  به خانواده برمیگرده

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗