2777
2789
عنوان

کم کاری تیرویید

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنجفیل خ خوبه برای کم کاری نمیدونم میشه با دیگر داروها خورد یا نه 

بمن گفت دارو گیاهب مصرف نکن 

ازش میمرسم اگ شد با چایی میخورم

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
من کم کاری داشتم اما هیچوقت عرق نمی کردم! الان با دارو نرمال شده. چند وقت پیش آزمایش دادی؟

اره ببین من کمکاریم ۲۸۰ بود یسال  درگیرش بودم البته دکتر قبلیم خوب نبود فقط اسم در کرده بود 

دکترمو ک عوَ کردم ۲۰ روزه نرمال شده 

از فررودین نرماله 

روزی سه تا قرص ناشتا میخورم 

هرماه  دوماه ۲۵ از میدم 

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
ببین من غذا آب هرچیم قورت میدم یا دارم غذا میجوم درد میاد گلوم همون غدهه. و عصبانی و ناراحت میشم دیگ ...

خدا سلامتی بده منم ک تیروییدم شدید بود اینجوری بودم 

تو عصبانیت و هیجان ک کلا خفه میشدم کبود میشدما نفسم میرفت زنگ میزدم اورژانس میومد 

یمدت هم خر خر میکردم تو عصبانت گلوم ورم میکرد زخم میشد از دهنم خون میومد

از وقتی نرمال شدم اینجوری نیستمم دیگه 

سونو باد بری اگ خدایی نکرده ندول داشته باشی نمونه برداری میکنن هزینه ازاد سونو ۱۵۰ تومنه

اره ببین من کمکاریم ۲۸۰ بود یسال  درگیرش بودم البته دکتر قبلیم خوب نبود فقط اسم در کرده بود&nbs ...

فکر کنم برای نرمال بودن ۳تا قرص زیاد باشه!  

البته بستگی به دوز قرص هم داره 

من ۱۰۰ میخورم.

انشاالله آزمایشت نرمال باشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پرکاری که خوب نیست، پوکی استخوان میاره

از کمکاری بهتره گلی 

😭😭کمکاری خره 

مخصوصا قرص ناشتا خوردنش

از مجردی داشتم ولی اذیت نمیکرد الان یکماهی میشه بشدت درمیاد تو خودم نگهداشتم😭

حتما دکتر برو خیلی خطرناکه 

خیلی درد دارم منم مونده بودم چکار کنم و چجوری فعلنی کنترلش کنم تا پول دستم بیاد

عزیزم حتما باید آزمایش بدی

سر خود نمیشه دارو خورد

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹