2789
عنوان

هک گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 5682 بازدید | 26 پست

😂😂😂 سرکارت گذاشته رفته قسمت تنظیمات \ درباره تلفن همراه\ نسخه اندروید\ اون p  ک نشون داده هم نسخه اندرویذت هست اندروید pie  ک اسم اندرویدته\ این دروغارو از هیچکس باورنکن عزیز دلم خیالت راحت فقط بزرگترین هکرای دنیا میتونن همچین کاری بکنن ک اونم توی این چند ثانیه نمیشه

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا این کارو کرد؟ این داداشا چرا انقدر قلدر بازی دارن. برادر منم بچه بودیم دم در وایمیستاد از مدرسه میومدم میگفت پنج دقیقه دیر کردی کجا بودی.😂😂😂 حالا منه بدبخت از اون مظلوما

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
چی هست؟؟ دمت گرم

ی برنامه ردیابی و هکه رو گوشی شوهر نصب میکنی بعد از نصب خودش مخفی میشع تو گوشی جوری ک اصلا نمیتونی پیداش کنی...بعد تمام پیاما زنگا شبکه های مجازی و موقعیت مکانیش برا تو میاد...ولی پولیه برنامه ش ماهیانه 50سالیانه دویست...حتی اگه اون پیامارو از تو گوشیش پاک کنه براتو ثبت میشه خیلی سخته نصبش ولی

😂😂😂 سرکارت گذاشته رفته قسمت تنظیمات \ درباره تلفن همراه\ نسخه اندروید\ اون p  ک نشون داده هم ...

ن عزیزم من خودم گوشی شوهرمو هک کردم موقعیت مکانیش چیزایی ک تو گوگل سرچ میکنه پیامکاش زنگاش شبکه های اجتماعی هرکاااار بکنه برا من میاد فقط ماهیانع پنجاه تومن میریزم

باید رو گوشی اوت باشه ؟؟

اره اول با خط خودت ی شناسه میخری پولو میریزی...بعد بهت کد و رمز میده...برنامه رو رو گوشی اونیکه میخوای هکش کنی نصب میکنی بعد از نصب خودش مخفی میشه...بعد ک نصب کردی با گوشی خودت میری تو گوگل میزنی sfpوارد سایتش میشی رمز وردو و شناسه رو میزنی ی منو از تمام برنامه های شوهرت میاد هرکااااار کرده باشه حتی مخاطباش