2789
عنوان

هک گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 5682 بازدید | 26 پست

😂😂😂 سرکارت گذاشته رفته قسمت تنظیمات \ درباره تلفن همراه\ نسخه اندروید\ اون p  ک نشون داده هم نسخه اندرویذت هست اندروید pie  ک اسم اندرویدته\ این دروغارو از هیچکس باورنکن عزیز دلم خیالت راحت فقط بزرگترین هکرای دنیا میتونن همچین کاری بکنن ک اونم توی این چند ثانیه نمیشه

‏من غَم انگيز ترین،شعرِ جهانمتو نخوان....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا این کارو کرد؟ این داداشا چرا انقدر قلدر بازی دارن. برادر منم بچه بودیم دم در وایمیستاد از مدرسه میومدم میگفت پنج دقیقه دیر کردی کجا بودی.😂😂😂 حالا منه بدبخت از اون مظلوما

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
چی هست؟؟ دمت گرم

ی برنامه ردیابی و هکه رو گوشی شوهر نصب میکنی بعد از نصب خودش مخفی میشع تو گوشی جوری ک اصلا نمیتونی پیداش کنی...بعد تمام پیاما زنگا شبکه های مجازی و موقعیت مکانیش برا تو میاد...ولی پولیه برنامه ش ماهیانه 50سالیانه دویست...حتی اگه اون پیامارو از تو گوشیش پاک کنه براتو ثبت میشه خیلی سخته نصبش ولی

😂😂😂 سرکارت گذاشته رفته قسمت تنظیمات \ درباره تلفن همراه\ نسخه اندروید\ اون p  ک نشون داده هم ...

ن عزیزم من خودم گوشی شوهرمو هک کردم موقعیت مکانیش چیزایی ک تو گوگل سرچ میکنه پیامکاش زنگاش شبکه های اجتماعی هرکاااار بکنه برا من میاد فقط ماهیانع پنجاه تومن میریزم

باید رو گوشی اوت باشه ؟؟

اره اول با خط خودت ی شناسه میخری پولو میریزی...بعد بهت کد و رمز میده...برنامه رو رو گوشی اونیکه میخوای هکش کنی نصب میکنی بعد از نصب خودش مخفی میشه...بعد ک نصب کردی با گوشی خودت میری تو گوگل میزنی sfpوارد سایتش میشی رمز وردو و شناسه رو میزنی ی منو از تمام برنامه های شوهرت میاد هرکااااار کرده باشه حتی مخاطباش