2777
2789
عنوان

دلم شکسته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 80 پست
شوهر منم تا بهش گیر میدم میگه من همینم که هستم میتونی تحمل کنی بمون نمیتونی برو

اه اه احمق کثافط تورو خدا جلوش وایسا 

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه اه احمق کثافط تورو خدا جلوش وایسا 

دیروز میگه چرا حافظه ات اینجوری شده تو که خیلی باهوش بودی بهش گفتم همینه دیگه تو که امیدی به خودت نداشتی وبه خودت میگفتی گیج کاری باهات کردم که میگی من مخم،ولی ببین با من چه کردی که از مخی در اومدم

دیروز میگه چرا حافظه ات اینجوری شده تو که خیلی باهوش بودی بهش گفتم همینه دیگه تو که امیدی به خودت ند ...

چه خوب جوابشو دادی

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
گاهی لازمه بهش یاداوری کنی کی بود والان کجاستو از چجوری به اینجا رسید ضمن اینکه حسابی خرررج کنیو خوب ...

خرج میکنم اما تازگیها خسیسیش میاد قبلنا دست ودلباز بود نمیدونم چکارش کنم داره عین باباش میشه متاسفانه

به نظرتون چه کنم امروز یه بحث راه بندازم وداشته ها ونداشته هاشو به روش بیارم تا بلکه یادش بیافته کی ...

بنظرت وضع از اینی که هس بهتررمیشه؟در ضمن عزیزم نزار کاربرادبه شوهرت توهین کنن فقط اینجا آدم میتونس راحت حرفاشو بزنه اونم نمیشه دیگه

چه خوب جوابشو دادی

متاسفانه پیش کسی هم درد ودل کنم فقط ظاهر زندگی رو میبینن میگن همه چیز داری چی میخوای ؟ نمیفهمن من همدم میخوام عاشق میخوام  شوهر روزهای اول زندگیمو میخوام از لحاظ عاطفی

متاسفانه پیش کسی هم درد ودل کنم فقط ظاهر زندگی رو میبینن میگن همه چیز داری چی میخوای ؟ نمیفهمن من هم ...

باهاش صحبت کردی ؟

واست وقت میزاره؟مثلا بیرون ببره خرید کنه کادو بگیره 

بنظرت وضع از اینی که هس بهتررمیشه؟در ضمن عزیزم نزار کاربرادبه شوهرت توهین کنن فقط اینجا آدم میتونس ر ...

خستم ازش خیلی خستم دیگه نمیخوام پشتش باشم من حقم این نبود خدا شاهده براش کم نزاشتم من به خانوادم هم اجازه توهین بهش ندادهام تاحالا اما همین رفتارم خرابش کرده فکر کرده خبریه که احترامشو دارن با همشون با غرور حرف میزنه

بنظر من تقصیر خودمونه تقریبا منم مث خودتم نه دروغ میگم نه پنهان کاری دارم نه تونستم داشته ها مو واسه خودم نگه دارم هرچی هم داشتم از دستم رفته ولی نباید انقدر خوبی کنی باید حتی اگه قرار شیفت شبم کار کنه خودش بکنه چرا؟چون ماهم ظرفیت اینکه بی منت خوبی کنیم رو نداریم و آدما خیلی زود عوض میشن

نه وقت نمیزاره میگه کار دارم کادو نمیده میگه مگه منو واسه کادو میخوای

خب مشکلش چیه یعنی فقط بخاطره ب یه نون و نوایی رسیده تورو پس میزنه

بنظر من تقصیر خودمونه تقریبا منم مث خودتم نه دروغ میگم نه پنهان کاری دارم نه تونستم داشته ها مو واسه ...

من تاحالا بی منت خوبی کردم همون خرابش کرد با خودش فکر کرد حتما یه چیزی هستم که برام اینهمه فداکاری میکنه جنبه نداشت نفهمید اینها همه از عشقه