2777
2789
عنوان

دلم شکسته😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها بحث پول نیست کمکش کردم ادامه تحصیل بده تا همسطح بشیم الان به من میگه بیسواد😤😤

حالا خوبه مال شما همسطحه واسه من زیر سطح هی هبهم تیکه میندازه بشوخی لیسانس ولی منم خستم خیلی از زندگیم سرد شدم

تا دوزار دستشون میاد غرور لعنتی میگیرتشون فکر میکنن کین

دقیقا... دستمو گرف از خونه بیرونم کرد باورت میشه؟!؟!😭

گفتم برام یه پراید بخر پارسال ارزون بود دیگه با لحن بدی گف نه..... منم الان نمیتونم کنار بیام دیگه

گر نگهدار من آنست که من میدانم💕💕💕💕💕شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
دقیقا... دستمو گرف از خونه بیرونم کرد باورت میشه؟!؟!😭 گفتم برام یه پراید بخر پارسال ارزون بود دیگه ...

ببخشیدا خیلی اعصابم خورد شد خاک برسرش چقد کثافط بوده تو با از خودگذشتگی هات آدمش کردی بعد باهات اینجوری رفتار کرده بی لیاقت

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
حالا خوبه مال شما همسطحه واسه من زیر سطح هی هبهم تیکه میندازه بشوخی لیسانس ولی منم خستم خیلی از زندگ ...

من بخوام میتونم توی دو ساعت غرورشو خورد کنم اما نمیخوام بهش طعنه  بزنم وکنایه بزنم اما مثل اینکه باید دل رحمی رو بزارم کنار

ببخشیدا خیلی اعصابم خورد شد خاک برسرش چقد کثافط بوده تو با از خودگذشتگی هات آدمش کردی بعد باهات اینج ...

دقیقا.... 

گر نگهدار من آنست که من میدانم💕💕💕💕💕شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من دیگه دلم نمیخواد مشاوره هم برم چون هر دفعه ازمن اصرار از اون انکار دلم واسه بچه میسوزه خیلی کوچولوعه ولی ماشالا باهوشه همه چیو میفهمه از الان لو میده ما بحث داشتیم میبرم جایی انقد متین میشه و نمیخنده

استارار فکر کنم خیلی روحیه حساسی داری و زود بهت بر میخوره والا شوهرت آدم خوبیه

عزیزم از کجا فهمیدی ؟دیشب داد زد سرم که برو برای بچه شام بیار گفتم چرا داد میزنی مگه تو اربابی من رعیت مثل ادم بگو  ، 

دقیقا.... 

انشالله خدا آرامشت بده💗

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
ببخشیدا خیلی اعصابم خورد شد خاک برسرش چقد کثافط بوده تو با از خودگذشتگی هات آدمش کردی بعد باهات اینج ...

شوهر منم تا بهش گیر میدم میگه من همینم که هستم میتونی تحمل کنی بمون نمیتونی برو