2777
2789
عنوان

سرماخوردگی

55 بازدید | 11 پست

الآن دوماهه سرما خوردم،هی میرم دکتر خوب میشم ،دوسه روز خوبم باز دوباره مریض میشم

الآن دوماهه روزگار من سیاهه،خوب بودما صبح بیدار شدم دیدم دوباره سرماخوردم😭😭😭😧

بچه کوچیک دارم میترسم اونم بگیره

چیکار کنم ک این مریضیه کوفتی بره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در روز مدام سه یا چهار بار آویشن دم کن بخور .

تب هم داری ؟؟؟ 

نصف استکان آب گرم با یک قاشق غذا خوری جوش شیرین قاطی کن هر یک ساعت یک قطره بچکان داخل بینی . یخورده میسوزه ولی خوبه .

کاربر قدیمی هستم.   
😷😷😷منم چند روزه سرما خوردگی بد گرفتمممممم  باردارم هستم حتی نمیتونم قرص بخورم دارم دیوونه م ...

دقیقا عین من .

گلو درد و آبریزش دارم 

ماه پیشم آنفولانزا گرفتم 

خسته شدم

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

سلام، شربت عسل با اب لیموی تازه، عالیه معجزه میکنه، یه قاشق عسل طبیعی بریز تو یه لیوان آب جوشیده سرد شده، بعد نصف لیمو رو بریز داخلش روزی دوسه نوبت بخور، من و شوهرم و بچه ام که الان دوسالشه اصلا برا سرما خوردگی دکتر نمیریم و با عسل درمانی خوب میشبم، سعی کن وقتی مریضی لبنیات زیاد استفاده نکنی خصوصا تو فصل سرما، غذاهای با طبع گرم بخور و دم نوش های گرم، عالیه معجزه میکنه،هفته ای یبار اسپند هم دود بده تو خونت، ضد عفونی میکنه محیط خونه رو

در روز مدام سه یا چهار بار آویشن دم کن بخور . تب هم داری ؟؟؟  نصف استکان آب گرم با یک قاشق غذ ...

تب نه

فقط دیشب ساعتای یک یک  و نیم تو خواب خون دماغ سدم صبحش ک بیدار شدم سرماخورده بودم😪