2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم انگار🤔

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

مال شما چجوری هس میشه بگین 

انگار استخوان جمجمه هست چیز اضافه ای نیست

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

ینی سمت چپ سرتون کمی برامده است؟

آره

ببین یکی سرش گرده یکی دراز یکی بیضی از بچگی فرم میگیره حالتو میگم ممکنه اونور بیشتر خوابونده باشنت س ...

نمیدونم بخدا حالم خیلی گرفته اس تازگیا متوجه شدم شایدم از قبل بوده باشه...اینجوری هم مشخص نیس فقط با لمس معلوم میشه