2777
2789
عنوان

ریسک سندروم داوون داره بچم

279 بازدید | 16 پست

سلام.من هفته۱۲ رفتم سونوگرافی ان تی عدد ان بی دیده نشد.وازمایش غربال اول دادم ریسک زدن برام.دوباره دکترم گفت ازمایش غربال دومو بده که ای کاش بجای اینهمه هزینه بیخودی سل فری میدادم.دیروز جواب ازمایشمو ب دکترم نشون دادم و ریسکش خیلی رفته بالا   شده یک به پونزده.من دوتا سقط دیگم داشتم که قلب تشکیل نمیشد.اینم با کلی درمان و هزینه قلبش تشکیل شد

الانم با یک دنیا نگرای که آیا بچم سالمه یا نه دارم میرم امینو سنتز بدم.الان تو ۱۸ هفتم.میترسم تو جوابش بیاد و مشخص شه واقعا بچم مشکل داره واس سقط قانونی دیر بشه.توروخدااا کسی میتونه کمکم کنه

سونوی چهار یا پنج بعدی هم نشون میده چون اینطور بچه ها انگشت شصتشون سه تا بند داره بعدم جاری منم ریسک داشت بچش الان سالمه ولی بچه من همه چیش خوب بود الان مشکل داره

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهربزرگه خواهره من بعداز سن 36سالگی حامله شدهمین حرفا زدن پسرعمودخترعمویین و ....بقیه بچه هاش سالم بزرگ...ازمایش رفت تهران برگشت گفتن هست سقط کن نکرد الان یک نگارخانوم سااالم دوساله شده حیف که عکس ندارم ازش.چش سبز سفید بخدا..داره که نگو..هیچی شم نیس...هروقت نازش میکنه میگه مادر دردات توی سر ه دکترا خوب شدبحرفشون نکردم دخترخارجیمو نکشتم..هرچی خدابخوادتوکل کن

الهی و ربی من لی غیرک

برات دعا میکنم بچه ت سالم باشه.اگه از هیجده هفته بگذره پزشکی قانونی مجوز سقط نمیده چون روح دمیده شده.یکی از انشاهای ما تو 8 ماهگی ختم بارداری بخاطر مشکل بچه شد فک کنم غیر قانونی 

چتد روز پیش دکتر بودم منشی میکف خالم ازمایشش مشکوک شده اما ریسکش زیاد بالا نبوددکتر گفته شاید نباشه بعدتو غربالگزی بازم مشکوک نشون داده میگف همه بعش گفتیم سقط کن گفته نه بجم سالمه وقتی دنیا امده هیدرو سفالی بوده میگفت خالم تو این سه سال اب شد تمام ذوق شوقش کور شدالان پشیمونه که چرا سقط نکرده

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   

یکی از بچه های فامیل براش ریسک زده بودن،دکتر بهشون گفته بود اصن نگران نباشید دومیش رو هم لازم نیست بدید من اینو فقط برای این مینویسم چون برای یکی ننوشتم بچش مشکل داشت کلی چیز بارم کرد.وگرنه درصد خطاش بالاست

خانومم 40 ساله بود که زایمان پرخطر محسوب میشه بچه هم سالمه سالمه اللن

یه جمنای مغرور و خاص🥰