2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

255 بازدید | 22 پست

و دلم گرفته

۳ روزه زایمان کردم اونم سزارین و خونه مامانمم

ولی شوهرم تامیاد مستقیم میره سمت بچه وحتی حالمو نمیپرسه ک چطوری درد داری هنوز یانه

فقط بوسم میکنه وسلام علیک

و میره سمت بچه و هی میپرسه شیرش دادی فلان کارو کردی مواظب بچه باش

و من بخوام شیرش بدم بزور میشینم و هنوز درد دارم ولی وقتی میبینه بزور دارم تکون میخورم حتی کلمه ای نمیگه و ساکت زل زده ب بچه

خیلی ناراحتم دوست دارم بهش بگم اما نمیدونم چی بگم 😔

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋

اینا طبیعیه حساس شدی نگران نباش مطمئن باش خیلی دوست داره که میاد بوست میکنه. هیچ به دلت بد راه نده همین که میاد پیشتون یعنی علاقه و  توجه . زیادی حساس نباش 

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااا بوست میکنه ک مردا بضیا این چیزا رو نمیفهمن عزیزم فقط تو یبار با طعنه بهش بگو  وگرنه نار ...

اخه توقع داشتم بیشتر حال این روزام واسش مهم باشه اما زیادی بیخیاله خصوصا وقتی بخوام بلندشم با درد وناله بلندمیشم هیچی نمیگه فقط میگه بگو یاعلی😐😁

اینا طبیعیه حساس شدی نگران نباش مطمئن باش خیلی دوست داره که میاد بوست میکنه. هیچ به دلت بد راه نده ه ...

حرفات ته دل خالی شدمو پر کرد مرررسی😁

حتما باهاش صحبت كن و احساستو بگو، اين كارش عمدى نيست ذوق بچه رو داره اگه بهش بگى درست ميشه فكر نكن اگه بگى كوچيك ميشى، مردا خيلى از احساسات خانها سردرنميارن و گيج ميشن نبايد انتظار داشته باشى خودش بفهمه، مستقيم و با آرامش انتظاراتتو بهش بگو

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

شوهر منم اینطوری بود من خودمو ناراحت کردم

ولی نگو به خاطر شرم و حیا بوده

حتی وقتی رفت برای بچه شناسنامه بگیره نظر منو درمورد اسمش نپرسید البته این موضوع هنوزم ناراحتم میکنه

ولی همسر شما از مادرتون و خانوادتون شاید خجالت میکشه به دل نگیر از بچت لذت ببر

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
اخه توقع داشتم بیشتر حال این روزام واسش مهم باشه اما زیادی بیخیاله خصوصا وقتی بخوام بلندشم با درد ون ...

شوهر منم همینطوره 

وقتی ی جام درد بکنه هیچی نمیگه همش الکی ناله میکنم تا توجه کنه😑اخرشم فقط میگه پاشو ببرمت دکتر😑😑وگرنه مطمئن باش شوهرت از قصد اینجوری نمیکنه

توام تازه زایمان کردی حساس شدی

/:     ‌
همه اینجورین تازه اوله راهی 😣بابچه دوم بهتر میشه من ک روانی شده بودم از دست شوهرم

یعنی چطور؟ذوق بچه و دارن و بیخیال زن میشن؟

شوهر منم اینطوری بود من خودمو ناراحت کردم ولی نگو به خاطر شرم و حیا بوده حتی وقتی رفت برای بچه شنا ...

وای چ سخت

حالا اسم نی نیتو چی گذاشته بود؟