2777
2789
عنوان

گوش درد

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 30 پست

خوراکش فقط حوله گرمه.حوله بزار رو بخاری بعد بزار زو گوشش دردش میخوابه من خودم بچه بودم مامانم این کارو میکرد از گرمای حوله خوابش هم میگیره میخوابه

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوراکش فقط حوله گرمه.حوله بزار رو بخاری بعد بزار زو گوشش دردش میخوابه من خودم بچه بودم مامانم این کا ...

هی ماساژ میدم و حوله گرم میذارم ده دقه می‌خوابه بعد از خواب میپره از درد

دیفن هیدرامین که مضرتره که..من تادوسال ندادم.. سیر که یک گیاهه...تابحال ضرر نشنیدم عفونتو میکشه ...

شربته رو که میدم فقط میخوابه احساس میکنم از خواب آلودگی وگرنه دیگه مزیتی نداره

هی ماساژ میدم و حوله گرم میذارم ده دقه می‌خوابه بعد از خواب میپره از درد

باید انجام بدی تا خوابش عمیق بشه ببرش دمه بخاری بخوابون گرما اروم میکنه دردشو 

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
انشالله جونی براش نمونده از درد طفلی دلم براش میسوزه

الهی بگردم میدونم منم کشیدم تو بچگی دردش خیلی بده فقط حواست بهش باشه همیشه کلاه سرش کن بپوشون گوش و دماغ دهنشو با شال چون از همون راه مریض میشه دور از جونش سینوزیت نگیره حمومم میبیرش حواست باشه اب نره تو گوشش درد میگیره

واسه دخترت از پیاز استفاده کردین شما

آره. ولی من آب پیاز نریختم. پیاز رو خلال درشت کردم گذاشتم اول گوشش. مثل مسکن عمل میکنه. دردشو میگیره

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
آره. ولی من آب پیاز نریختم. پیاز رو خلال درشت کردم گذاشتم اول گوشش. مثل مسکن عمل میکنه. دردشو میگیره

مرسی حتما میذارم منم حالا خوابیده با حوله گرم بیذار بشه 

شربته رو که میدم فقط میخوابه احساس میکنم از خواب آلودگی وگرنه دیگه مزیتی نداره

میخوای بادیون یا همون رازیانه رو با نبات دم کن بریز شیشه بخوره..خواب اور و وزن دهنده.س.دارو نده.

اگه شکمش سفته هراز گاهی فلوس از عطاری بگیر قهوه ای تیره شکل سوسیس ه میکنی پرده های توش رو توی اب داغ نم کن یه ته استکان بده.اویشن هم اگه بانبات دم کنی یه ذره بدی بدنیس ضرری نداره عفونت میبره..این دوتاپیرم کردن بزرگ شدن همه چی دادم اما گیاهی...

الهی و ربی من لی غیرک