2777
2789
عنوان

.بمن بگید چیکار کنم

121 بازدید | 13 پست

نزدیک ب 3ساله دارم تحملش میکنم یه زنه صیغه ای بود ک شوهرش ولش کرد رفت بچشم فروخت الانم هرروز یه مرد خونه میاره همسایه ها هم بیییغه بیغ همه میدونن اما هیشکی هیچی نمیگه 

چنبار باهاش دعوامون شده بمادرم و همسرم توهین کرده ولی پرروترشده. صاحبخونشم زنگزدیم اما از آب کره گرفت اجاره رو بیشتر کرد اونم موند .نزدیک به 1ساله هم داره دف و تنبک میزنه مغز و استراحت نذاشته برام سرو صداهاش برا واحد ما هم بیشتره مابیشتر اذیت میشیم همسایه ها هم اذیتن اماازش میترسن یا انگار همه رو سحر کرده ...دارم دیوونه میشم.خسته شدم نمیدونم چیکار کنم؟!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنگ بزن ۱۱۰

زنگ زدیم اول اینکه شاهد میخواد همه شاکین اما هیشکی نمیاد .چون از قصد رو سر ما دف میزنه بقیه کمتر ادیت میشن .دوم روال اداری خیلی طول میکشه ک متاسفانه شوهرم سرکار میره وقت نداره 

زنگ زدیم اول اینکه شاهد میخواد همه شاکین اما هیشکی نمیاد .چون از قصد رو سر ما دف میزنه بقیه کمتر ادی ...

استشهاد جمع کن

چند نفر امضا کنند حل میشه

یا اینکه خودت برو بگو محترمانه که صداتو بیار پایین ما داریم استراحت میکنیم

من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!

هرسری از در خونه رد میشه خودشو ننش فحش های رکیک میدن .برم بیرون دعوامون بالامیگیره مادرم قلبش مریضه نرم بیرون حرفی ک میزنه گلومو میگیره و خفم میکنه همش خودم خودمو میخورم ک چرا لال شدم

استشهاد جمع کن چند نفر امضا کنند حل میشه یا اینکه خودت برو بگو محترمانه که صداتو بیار پایین ما دار ...

همسایه ها هم بهش تذکر دادن الکی میگه باشه اما بکارش ادامه میده و کنسرت دف میزاره و تو اتاق خواب بچه م ک تازه 3ماهشه میکوبه ک بچم از خواب میپره گریه میکنه