2777
2789
عنوان

یه دردو دل ساده

199 بازدید | 9 پست

از گریه کردن خسته شدم اومدم اینجا حرف بزنم تو خونه مثل برده ام همش باهام بد حرف میزنه فحشم میده .خونه باید تمیز باشه غذاها باید حسابی باشن .امروز پریود بودم یه میوه خواستم بلند شد لیمو شیرینو کوبوند تو دستم خدااااا ازت صبر میخوام.به خاطر بچم به خاطر ابروی خانوادم هیچ کاری نمیتونگ کنم خدااااااا .تحصیلکرده ام ولی جوری اعتماد به نفسمو اورده پاین ....خیلی دوسم داره ولی در عمل .... خدااااااااا خدااااا خدااااا کارم شده حسرت زندگیه دیگرانو خوردن .خوش به حال اونایی که شوهراشون عین پروانه دورشونن . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب جای حسرت خوردن،از جات پاشو و بخاطر بچت هم ک شده با زندگی بجنگ..حیف جوونی و عمری ک داره با حسرت میگذره.

عزیزای دلم، میشه هرکی امضامو دید، واسه شادی روح (♥️مامانم و آبجیم♥️) ی صلوات بفرسته.😔

نمیره مشاوره؟ ببر شاید درست شد 

خدایا یهویی همین روزا همه آرزوهامو برآورده کن لطفا. شکرت هزاران بار 🙏 در سخت ترین روزای زندگیم بالای سرم بودی. دلم به خودت قرصه نگرانیهامو میسپارم به تو که قادر مطلقی‌. خدایا سلامتی و دل خوش و عاقبت بخیری برای همه بنده هات و خودم آرزو میکنم. 🙏 درهای رحمت پروردگارم همیشه به روی بندگانش بازه🌹 میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستید. 🙏                                                   همسرم همراه برف زمستانی بیا و غافلگیرم کن. بیا باهم آرامش و خوشبختی و عاشقی رو تجربه کنیم تا وقتی صد و بیست سالمون بشه 😂