2777
2789

دعا کنید بچم سالم باشه دل تو دلم نیس خدای من. الان فهمیدم که اگه بچم سالم باشه من خوشبخت ترینم حتی با خیانتای شو هرم. برا بچم دعا کنید....

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده بچتون

گاهی دل دردای شدید داره نقص سیستم ایمنی هم داره ولی از رفتن به دکتر خیلی میترسم

السلام علیک یا صاحب الزمان. آقاجانم.. آرام جانم.. امام جانم.. به دستان بریده ی یل کربلا فرزندم و تمام مرضا رو شفای عاجل عنایت بفرما❤️. کاش بودی و درمان درد هایمان میشدی❤️. وای از نبودنت 😭😭

ان شا الله پسرت سلامت بغل کنی برای سلامتیش 

اللهم  صلی علی محمد وال محمد 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   

ان شالله بچت سالم بشه به حق حضرت فاطمه....منم اینوفهمیدم شوهرارزش یک ریال هم نداره فقط بچه ادمه که مهمه اگه برمیگشتم به عقب منفی ترین جواب رو به شوهرم میدادم 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
خدا سلامتی پسرت و خوشبختی رو با هم بهت بده انشالله برات حمد خوندم

ممنون منم برای شما حمد میخونم

انشالله خواهرمنم دردتوراداشتم بچه توسالم وسرحال بغل کنی 

ممنون خدا حاجتتونو بده

حامله ای؟ خیانتش در چه حده

نه بچم ۵ ا سالشه شوهرم با زن و دختر و مرد رابطه داشته

ان شالله بچتوون کامل سالم وسلامته؛ان شالله همه ی بچه ها سالم باشن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز