من ۱هفته ای بود که درد و سوزش شدید مقعدم داشتم ،به قدری که وقتی میرفتم دستشویی میمردمو زنده میشدم و اصلا احساس بهتر شدن نمیکردم،شروع کردم به زدنه پمادو خوردنه قرصای زد یبوستو نشستن تو آب گرم ولی بهتر نشد که نشد تا اینکه رفتم دکتر،معاینم کرد،من خداروشکر گوشت اضافه یا بواسیرو هموروئید نداشتم فقط به خاطره سفت شدنه مدفوع مقعدم فشار اومد و زخم شد،دکتر بهم گفت این پمادا و قرصا ۱قرون نمی ارزه چندتا کار هست که باید بکنید تا خوبه خوب بشید منم اینجا مینویسم امیداوارم برای اونایی که این بیماریه دردناکو گرفتن مفید باشه
۱.حتما حتما حتما باید از صبح تا موقع خواب میوه بخورید و سبزیجات (موز،انار،سیب بدون پوست گردو ،سنجد نخورید)بقیه میوه ها مجازه
باغذا حتما سبزی،سالاد ،خیار بخورید،حتی بیشتر از غذای اصلیتون،دکتر گفت روغن زیتون میتونید بخورید ولی به نرم شدنه مدفوع کمک نمیکنه بلکه خوده زیتون خوبه و کمک کنندست
۲.بعداز هربار دستشویی کردن مقعدتون رو با وازلین طبی چرب کنید حتما طبی باشه و بدونه بو،اگه درد داشتین میتونید لیدوکائین یه مقدار کم بزنید(من قبله دستشوییم وازلین میزدم که خیلی خوب بود و باعث لیز شدن در موقع خروج مدفوع میشد)
۳.روزی ۱۰ لیوان آب باید بخورید ،فقط آب نه نوشابهو دوغو چاییو.... فقط فقط آب
۴.برای کمتر شدن درد و سوزش از آجر داغ یا کیسه آب گرم استفاده کنید
۵.تو دستشویی زیاد نشینید و فقط وقتی دستشویی دارید برید دستشویی(حتما فرنگی باشه )
۶.اصلا موقع دستشویی زور نزنید (اگه اوله دستشویی زور بزنید به معنای یبوسته اگه انتهای دستشویی زور بزنید کاذبه و اخطار اشتباه مغزه)
من فقط با رعایت ۳ روز دردوسوزشم رفت و خوب شدم ،الان که مینویسم آخرایه بیماریمه و دارم خوبه خوب میشم
غذا خیلییییی مهمه ،هرچقدر تلاش کنید ،پماد بزنید رعایت کنید،غذا رعایت نکنید الکیه و بهبودی حاصل نمیشه،فقطو فقط غذا (سبزیجات و سالاد )
مدفوع نباید سفت باشه نباید هم شلو آبکی باشه،باید نرم باشه تا خوب بشید
انشالله هرکی این متنو میخونه حالش خوبه خوب بشه