2777
2789
عنوان

زخم مقعدی

| مشاهده متن کامل بحث + 69133 بازدید | 54 پست
من زدم فایده نداره بحاطر عوارض شیمی درمانی شقاق گرفتم متاسفانه

خیلی درد بدیه اگه پماد اثر نکرد یه پماد دیگه بگم بخر دیلتیژل این پمادم عالیه میتونی شب موقع خواب عسل بمالی تاصبح بمونه و خوب بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی درد بدیه اگه پماد اثر نکرد یه پماد دیگه بگم بخر دیلتیژل این پمادم عالیه میتونی شب موقع خواب عسل ...

من هر پمادی رو بگین استفاده کردم انتی هموروئید رکتول دلتیازم و پماد لیدوکاین عسل روغن زیتون و زردچوبه ولی اصلا بهتر نشد تو نی نی سایت ینفر گفت کالاندولا خوبه الان دوروزه دارم استفاده میکنم یکمی بهتر شدم دستشویی میرم از درد زیاد گریه ام میگیره واقعا درد بدیه

من هر پمادی رو بگین استفاده کردم انتی هموروئید رکتول دلتیازم و پماد لیدوکاین عسل روغن زیتون و زردچوب ...

منم بخدا ازترس این که زخم بشه میترسم غذا بخورم حاظرم ۵ سال ازعمرم کم بشه ولی ازاین درد لعنتی خلاص بشم ایشالا خوب میشیم

سلام عزیزم میشه اسم پمادتو بگی منم بواسیر دارم الان خیلی درد داره و خونریزی داره هر وی استفاده کردم ...

سلام ببخشید من الان مشکل شمارو دارم ولی مشکل من اینه انگاری یه چیزی بیرون زده بایدحتما عمل کنم ؟؟درمانش چیه توروخداکمک کنیدهم درد دارم هم نمیتونم راه برم

سلام ببخشید من الان مشکل شمارو دارم ولی مشکل من اینه انگاری یه چیزی بیرون زده بایدحتما عمل کنم ؟؟درم ...

سلام دوست عزیز 

بیرون زدگی تا زمانی که اذیتت نکنه نیاز به جراحی نداره.

سعی کن یبوست نگیری 

تا میتونی مایعات بخور در طول روز .

بعد از هر بار اجابت مزاج مقعدتو چرب کن با وازلین یا پماد آد.

تو فصل سرما حتما خودتو با آب گرم بشور.

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
 نه خوب نشد دردش با ملین شدن شکمم خوب میشه ولی جدیدا از مقعدم همراه با مدفوعم البته ببخشید راحت ...

سلام خواهش میکنم تگه پیاممو دیدی جواب بده منم تازگیا مثل تو شدم همراه مدعوعه خون میاد میشه بگین چیکار کردین؟

سلام خواهش میکنم تگه پیاممو دیدی جواب بده منم تازگیا مثل تو شدم همراه مدعوعه خون میاد میشه بگین چیکا ...

سلام عزیزم من هیچی خودش یه مدت میاد و میره الانم هنوز دازمش ولی فعلا مدتی هست خون نمیاد 

من ۱هفته ای بود که درد و سوزش شدید مقعدم داشتم ،به قدری که وقتی میرفتم دستشویی میمردمو زنده میشدم و اصلا احساس بهتر شدن نمیکردم،شروع کردم به زدنه پمادو خوردنه قرصای زد یبوستو نشستن تو آب گرم ولی بهتر نشد که نشد تا اینکه رفتم دکتر،معاینم کرد،من خداروشکر گوشت اضافه یا بواسیرو هموروئید نداشتم فقط به خاطره سفت شدنه مدفوع مقعدم فشار اومد و زخم شد،دکتر بهم گفت این پمادا و قرصا ۱قرون نمی ارزه چندتا کار هست که باید بکنید تا خوبه خوب بشید منم اینجا مینویسم امیداوارم برای اونایی که این بیماریه دردناکو گرفتن مفید باشه

۱.حتما حتما حتما باید از صبح تا موقع خواب میوه بخورید و سبزیجات (موز،انار،سیب بدون پوست گردو ،سنجد نخورید)بقیه میوه ها مجازه

باغذا حتما سبزی،سالاد ،خیار بخورید،حتی بیشتر از غذای اصلیتون،دکتر گفت روغن زیتون میتونید بخورید ولی به نرم شدنه مدفوع کمک نمیکنه بلکه خوده زیتون خوبه و کمک کنندست

۲.بعداز هربار دستشویی کردن مقعدتون رو با وازلین طبی چرب کنید حتما طبی باشه و بدونه بو،اگه درد داشتین میتونید لیدوکائین یه مقدار کم بزنید(من قبله دستشوییم وازلین میزدم که خیلی خوب بود و باعث لیز شدن در موقع خروج مدفوع میشد)

۳.روزی ۱۰ لیوان آب باید بخورید ،فقط آب نه نوشابهو دوغو چاییو.... فقط فقط آب

۴.برای کمتر شدن درد و سوزش از آجر داغ یا کیسه آب گرم استفاده کنید

۵.تو دستشویی زیاد نشینید و فقط وقتی دستشویی دارید برید دستشویی(حتما فرنگی باشه )

۶.اصلا موقع دستشویی زور نزنید (اگه اوله دستشویی زور بزنید به معنای یبوسته اگه انتهای دستشویی زور بزنید کاذبه و اخطار اشتباه مغزه)

من فقط با رعایت ۳ روز دردوسوزشم رفت و خوب شدم ،الان که مینویسم آخرایه بیماریمه و دارم خوبه خوب میشم

غذا خیلییییی مهمه ،هرچقدر تلاش کنید ،پماد بزنید رعایت کنید،غذا رعایت نکنید الکیه و بهبودی حاصل نمیشه،فقطو فقط غذا (سبزیجات و سالاد )

مدفوع نباید سفت باشه نباید هم شلو آبکی باشه،باید نرم باشه تا خوب بشید

انشالله هرکی این متنو میخونه حالش خوبه خوب بشه