2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بچشونم دنیا میاد سالم

مگ سقط نکرد؟؟

•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟

منم می‌خوام بدونم قضیه چیه؛از دیروز دارم نگا میکنم یکی خلاصه بگه برام

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

آخرش کنار هم به خوبی زندگی میکنن...بچه رو‌که سقط کردن

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
منم می‌خوام بدونم قضیه چیه؛از دیروز دارم نگا میکنم یکی خلاصه بگه برام

دختر عمو پسر عمو نامزد میکنن صیغه محرمیت میخونن دختره حامله میشه با شناسنامه سفید ولی چون تو ازمایش عقد متوجه میشن مشکل ژنی دارن مادر پسره میگه بادد جدا بشین بابای دختر هم حرص میخوره دخترم با شناسنامه سفید حاملس خلاصه عقد میکنن عروسی سوری میگیرن ابروی دختر حفظ بشه بعدش طلاق بگیرن مادر پسره یعنی زن عموی دختره بد جنسه چوب لا چرخشون میزاره پسره هم راضی نیس طلاق بده هم بچه ننس  

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

خوب حتما دوباره حامله شده  اصلا ادم بچه اشو به سگ بده به امیر حافظ با اون مادرش حالت تهوع بهم دست داد

ولی خدایی خعععلی خوب بازی می کنن که ما باورمون می شه واقعا نقششون رو خوب بازی کردن

من تو دوقسمت از سریال وارش گریه کردم مخصوصا یک بار یا محمد رو کشتن زنش اومد قایق رو اتیش زد یه بارم دوتا بچه به بغل غرورشو گذاشت زیر پاش رفت از زنیکه چلاق با التماس وسایل گرفت گفت به خدا خودم نون خالی می خورم اشک ریختم ها

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕