2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

2458 بازدید | 20 پست

سلام خانمهای گل .شنبه عکس رنگی رحم دارم.خیلی استرس دارم میگن دردناک و اشعه ش زیاده و ممکنه باعث سرطان بشه.کسی تا حالا عکس رنگی رحم انجام داده:قبلش باید چکار کنم؟ من که برای نوبت دهی زنگ زدم فقط بهم گفت نزدیکی نداشته باش.

من انجام دادم ولی با بیهوشی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!   یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

گلم دوتا شياف ديکلوفتات 100بزار يک ساعت قبلش و ي دونه قرص هيوسين مطمعن باش مياي تو همين تاپيک دعام ميکني اگه مسکن نخوري حالت بد ميشه 

من انجام دادم اصلا نفهميدم چيشددددددد چرا ؟؟؟ چون مسکن خوردم

من کارشناس رادیولوژیم خودم عکس میگیرم..این حرفا چیه که اشعه اش زیاده وباعث سرطان میشه😞😣ازکجا درمیارین این حرفارواخه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من کارشناس رادیولوژیم خودم عکس میگیرم..این حرفا چیه که اشعه اش زیاده وباعث سرطان میشه😞😣ازکجا درمیا ...

همه کسایی که عکس میگیرن درد دارن؟دردش تا چه حده؟چند دقیقه طول میکشه عکس؟

میشه جواب بدید لطفا

من کارشناس رادیولوژیم خودم عکس میگیرم..این حرفا چیه که اشعه اش زیاده وباعث سرطان میشه😞😣ازکجا درمیا ...

عزیزم با بیهوشی خوبه ؟ اگه عادی عکس بگیریم خیلی درد داره ؟ من یه لوله دارم میخام همون موقع بفهمم گ اگه بسته هست اصرار کنم بیشتر تزریق کنه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
همه کسایی که عکس میگیرن درد دارن؟دردش تا چه حده؟چند دقیقه طول میکشه عکس؟ میشه جواب بدید لطفا

حدود ۱۵دقیقه عزیزم..دردش قابل تحمله یکساعت قبل عکس شیاف دیکلوفناک ۱۰۰بزنین

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

عزیزم از خودم در نمیارم از بقیه شنیدم خب.میگن به نسبت عکس معمولی اشعه ش بیشتره.شما موقع عکسبرداری که تو اتاق نمی مونین مگه اشعه می خورین؟!

عزیزم با بیهوشی خوبه ؟ اگه عادی عکس بگیریم خیلی درد داره ؟ من یه لوله دارم میخام همون موقع بفهمم گ ا ...

بیهوشی لازم نیست..یکساعت قبل شیاف دیکلوفناک ۱۰۰بزن..مقداردارو هم ازمقدارمعینی بیشتر نمیزنن..اگربازنشه باید جراحی کنین عزیزم