2777
2789
اشتباهت تکرار نکن خدا خودش میبخشه انشالله🌹

به جشم‌خواهر برادری 

شوهرتون چه همه مو دارن

دست راستشون رو سر شوهر من😁

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناهمممم خیلی بزرگه خیلیییی😭😭😭😔

خدا بخشنده و مهربانه کافیه شما توبه کنی حتی اگرم حق الناس باشه و شما توبه واقعی بکنی خدا بهت کمک می‌کنه و طرفتو راضی می‌کنه بشرط اینکه واقعا بخوای و جبران کنی

گناهمممم خیلی بزرگه خیلیییی😭😭😭😔

خوندم ولی الان پشیمونی خدا هم منتظر همین پشیمونیه اونی ک تو گوشت داره میگه خدا نمیبخشتت شیطانه 

ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟
اره حق شوهرتو ضایع کردی خب البته تو دین اینجوریه حالا تو عرف میگن گناه و ترک کن حله ولی باید شوهرت ح ...

یاامام حسین شوهرم ک هیچوقت حلالم نمیکنه تورو خدا بگو چیکار کنم؟؟

ی چله با بچه های همین جا داریم میخونیم...امروز هرکاری کردم نتونستم بخونم همش میگفتم گناهکارم 😔😔

چه حرفا چه حرفا 

شیطون و لعنت کن

از خدا بترس و به توبه ات پایبند باش

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
هیچی عامو بخند . شما چرا اینقدر سختین. یه کم مهربون تر . من گناه دارم

نه سخت نیستم. اینم لبخند😊😀

فقط بنظرم آدم هررر جای دنیا باشه اگه مشکلی باشوهرش داره جدایی بهتره تا خیانت😢

کاری به توبه و ایناها ندارم، تو همین نی نی سایت خوندم یکی گفته بود در حد تلفنی و شیطنت بازی با پسرا دوست میشده با اینکه شوهر داشته، تا اینکه باردار میشه وول میکنه، تازه قدر شوهرشو مهربونیاشو میفهمه، که جقد همسر خوبی داره، تو اوج عاشقی بوده که میفهمه شوهرش داره خیانت میکنه، خودش میگه قهمیدم دارم تقاص کارای قبلمو پس میدم، خدا همونطوری دلمو شکوند که اگه شوهرم میفهمید در کنار اون تلفنی با کسی دوستم دلش میشکست، اگه در اینده به مشکل خوردی که امیدوارم نخوری، بدون از کجاس

خوندم ولی الان پشیمونی خدا هم منتظر همین پشیمونیه اونی ک تو گوشت داره میگه خدا نمیبخشتت شیطانه 

خیلییی ناراحتم شیطان خوب کارشو داره پیش میبره قشنگ تسخیرم کرده انگار اونه که داره میگه چی کنم چی نکنم