2777
2789
عنوان

سوال:سلامت روحی زنان

146 بازدید | 18 پست

چگونه میشود به داشتن یا نداشتن سلامت روحی یک دختر خانم پی برد؟؟

مثلا:دختری که کم حرف میزنه

یا

کم میخنده  

نشانه ی افسردگی است

دختر اگه درونگرا باشه خوبه یا برونگرا؟؟؟

کلا در مورد روحیه خانم ها راهنمایی میخوام

ازدواج#   دختر#   زندگی#  

ابوالقاسم کریمی(فرزندزمین):شاعر،ترانه سرا,نویسنده+مشاوره رایگان درخصوص بیمه عمر/کارشناس فروش و مشاور مالی شرکت بزرگ بیمه پارسیان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چه ربطی داره خیلیا ذاتن کم حرفن هیچم افسردگی ندارن 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
تحقیقات جناب کریمی شرو شد دوباره😪

سلام  حال شما / نه دیگه تموم شده /  این سوالو دارم از خانم ها می پرسم برای شناخت بیشتر چون در آینده نزدیک قرار هست خانواده برام آستین بلند کنند   

ابوالقاسم کریمی(فرزندزمین):شاعر،ترانه سرا,نویسنده+مشاوره رایگان درخصوص بیمه عمر/کارشناس فروش و مشاور مالی شرکت بزرگ بیمه پارسیان

به نظرم اگه زنی اهل نیش و کنایه زدن و مردم ازاری باشه .یا عصبی باشه این نشونه روح ناسالمه 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
به نظرم اگه زنی اهل نیش و کنایه زدن و مردم ازاری باشه .یا عصبی باشه این نشونه روح ناسالمه 

عالی بود پاسخت

یک راهنمایی خوب و کوتاه

سلام  حال شما / نه دیگه تموم شده /  این سوالو دارم از خانم ها می پرسم برای شناخت بیشتر چون ...

بسلامتی، خیر باشه 

هر سوالی داشتید بنده درخدمتم جهت راهنمایی 

مانا باشید

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
عالی بود پاسخت

حالا که میخوای زن بگیری حواست باشه طرف از این زود رنجا و اینایی که هر حرفی رو به خودشون میگیرن نباشه من که زنم از اینجور زنا خیلی بدم میاد دیگ چ برسه به مردا 

من کامل افراد افسرده رو تشخیص میدم زن و مرد نداره 

یه خانم سالم روحیه شادی داره در تکاپو تلاش برای بهتر زندگی کردنه.لجباز نیست اهل قهر نیست.   بهونه نمیگیره.  به هیچ موضوعی زیاد گیر نمیده.  زود تصمیم میگیره. از خودش ایراد نمیگیره. خودشو تحقیر نمیکنه. منعطف است. اهل حرف زدن هست. زندگی یکنواخت نداره. اهل عبادت. اهل تحرک ورزش پیاده روی .  باهمه میجوشه. اهل غیبت و دوبهم زنی نیست  همیشه سعی در اهل اختلافات داره نه بدتر کردن. . و.........

ویژگی  خانمهای افسرده  . : زیاد حساس. زود گریه میوفتن.

.  زیاد تحمل جمع رو نداره. گوشه گیر و منزوی. طولانی کردن یک کار. سرعت در کارشون کمتره. زیاد میخوابن. اهل آرایش بی اصول  . از خودش ایراد میگیره و خودشو تحقیر میکنه. تحرک  ندارن.  محتاط در هر کاری. قدرت تصمیم گیری پایین. اافراد استرس دار گاهی زیاد حرف میزنن.و.........