2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا؟؟ اخه همه میگن بعد پریود شی خیلی درد میکشی و اینا☹

من دو هفته پیش واسه اولین بار خوردم که عقب بندازم. بعدم معمولی پریود شدم. فرق چندانی نداشت. تازه انگار خونریزی کمتر بود.

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
من دو هفته پیش واسه اولین بار خوردم که عقب بندازم. بعدم معمولی پریود شدم. فرق چندانی نداشت. تازه انگ ...

واااای چقدر خوب

اروم شدم اینو گفتی

چون دوسته من میگفتش بعدش که پریود شی انقدرررر درد دارررری اصلا مسکنم جواب نمیده باید دوتا شیاف بزاری هرروز

خیلی نگران شدم

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
واااای چقدر خوب اروم شدم اینو گفتی چون دوسته من میگفتش بعدش که پریود شی انقدرررر درد دارررری اصلا ...

نه بابا. منم خیلی میترسیدم که بخورم. ولی مجبور شدم. اتفاق خاصی هم نیفتاد. الکی ترسیدم  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  
نه بابا. منم خیلی میترسیدم که بخورم. ولی مجبور شدم. اتفاق خاصی هم نیفتاد. الکی ترسیدم    

منم مجبورم دقیقا😬😬😬😬

وای ولی چقدر خوب خیلی نگران بودم

مرسی عشقممممممم😍💕

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
منم مجبورم دقیقا😬😬😬😬 وای ولی چقدر خوب خیلی نگران بودم مرسی عشقممممممم😍💕

خواهش میکنم دوستم. موفق باشی