2777
2789

مامان بزرگم نمیخابه دیونه شدیم از دستش دیشب با دختر خالم نگهش داشتیم تا صبح نخابید همش راه میرفت به همه چی دست میزنه 😫😫😫هنو نخابیده به همه چیز کار داره واااای نگم براتون برا دختراش از صد تا مادررشوهر بدتره ولی میمیره برای عروساش پسراشم براش هیچ غلطی نمیکنن.دیونه شدم از داییام متنفرم .خیلی حس بدیه داشتن همچنین آمای بی غیرتی تو زندگیم .بابامم خسته شده دیگه کشش نداره از پس این پیر زن تلخ زبونه با زبونش سر میبره .از جمع های خانوادگی  متنفره به همه تهمت میزنه.الان به خاله بزرگم انگ دزدی زده.با هیچ کس نمیسازه.خواهر ٣ سالمو انقد اذییت میکنه دق داده بچمونو همش کل کل میکنه با بچه .میدونم زیاده خاستم درد دل کنم

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

دلم خیلی سوخت ...بیچاره 😥

خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه     بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 .....  حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝                                                                                                  دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی                                ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐               یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم معمولا سالمندان خواب ندارن

ببریدش دکتر براش دارو تجویز کنه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اتاق یا واحد جداگونه نداره؟ببرینش روانپزشک مامان بزرگ من همینجوری بود به همه تهمت میزد یکسره تو کوچه ها راه میرف پیداش نمیکردیم الان چن ساله قرص میخوره خوب شده

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

عزیزم معمولا سالمندان خواب ندارن ببریدش دکتر براش دارو تجویز کنه

با داروام نمیخابه

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
اتاق یا واحد جداگونه نداره؟ببرینش روانپزشک مامان بزرگ من همینجوری بود به همه تهمت میزد یکسره تو کوچه ...

قرص بهترین یه تومن ماهی پول قرصاشه

با داروام نمیخابه

مگه میشه

میخوابه مطمئن باش

چه دارویی داشته که خورده و نخوابیده؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
دلم خیلی سوخت ...بیچاره 😥

برای اون😅

مگه میشه میخوابه مطمئن باش چه دارویی داشته که خورده و نخوابیده؟

بخدا راست میگم عاشق اینه ک به خودش سختی بده مثلا از رو تخت میره رو مکت سرشو میزاره.سرش گیج میره بازم نمیخابه

ساديسم داره  مادربزرگ منه با اين تفاوت ك از نظرش همه بدن خيرش به هيچكي نميرسه

مامان بزرگم عاشق پسراشه