مامان بزرگم نمیخابه دیونه شدیم از دستش دیشب با دختر خالم نگهش داشتیم تا صبح نخابید همش راه میرفت به همه چی دست میزنه 😫😫😫هنو نخابیده به همه چیز کار داره واااای نگم براتون برا دختراش از صد تا مادررشوهر بدتره ولی میمیره برای عروساش پسراشم براش هیچ غلطی نمیکنن.دیونه شدم از داییام متنفرم .خیلی حس بدیه داشتن همچنین آمای بی غیرتی تو زندگیم .بابامم خسته شده دیگه کشش نداره از پس این پیر زن تلخ زبونه با زبونش سر میبره .از جمع های خانوادگی متنفره به همه تهمت میزنه.الان به خاله بزرگم انگ دزدی زده.با هیچ کس نمیسازه.خواهر ٣ سالمو انقد اذییت میکنه دق داده بچمونو همش کل کل میکنه با بچه .میدونم زیاده خاستم درد دل کنم
میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
خاطرات یک جنین ♡♡تا آخرش بخونین جالبه بعضیا همچین میگن ما چال لپ داریم انگار چاه نفت دارن 😒😒 ..... حالا خوبه یه عضله تو صورتشون فلجه 😏😏....چطوری فلج😝😝😝😝 دیروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد یارو به راننده ما گفت : تو مسافر کشی ؟تو گوه کشی ما چهار تا هم تو ماشین تا آخرش فقط به افق خیره شدیم 😐 یه بار بابام کنتر گاز رو دست کاری کرد .....روزی ۱۳۰۰ تومن باید اداره گاز به ما میداد 😐😐
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
اتاق یا واحد جداگونه نداره؟ببرینش روانپزشک مامان بزرگ من همینجوری بود به همه تهمت میزد یکسره تو کوچه ها راه میرف پیداش نمیکردیم الان چن ساله قرص میخوره خوب شده
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)