2777
2789
انقد آرزوی مرگ کردیم برگشت به هموطنای خودمون. اون از کرمان اونم از هواپیما

لسترالیایی ها برای کی آرزوی مرگ کردن؟؟؟؟

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ تو مطمعنا از اون دسته ای پس که چشم دیدار ترامپ رو نداری، پس بی خیال 😂

همچین قیافه گوگولی نداره کسی خواهانش باشه اخه😂

سرنوشت مملکتمونه ها خوشگلم باید ببینیم چی زر زر میکنه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اونم حتما ارتعاش دعای ما اونارو گرفته😂😂😂😂😋😂😂😂😂😂😂😂

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

برو از خودشون بپرس من تو ایرانم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

برو از خودشون بپرس من تو ایرانم

دوست عزیز نمیدونم شما چه دین و مذهبی دارین ولی مطابق دین اسلام حتی خدا هم توی قران کافرها و دشمن های بشریت رو لعنت کرده و براشون آرزوی مرگ و نابودی میکنه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
دوست عزیز نمیدونم شما چه دین و مذهبی دارین ولی مطابق دین اسلام حتی خدا هم توی قران کافرها و دشمن های ...

عزیزم, یکی از اون کسایی که آرزوی نابودی کرد,منم بودم. خیلی غصه دار شدم بخاطر سردار و از ته دل ارزوی نابودی دشمنانش رو کردم, ولی با از دست رفتن هموطنامون غصه ام دوچندان شد. اون جمله بالا که گفتم اعتقادم نبود, شکایتم بود..

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)