گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2479 عنوان گنج های معنوی 61 بازدید | 8 پست چند چیز باعث عزت انسان میشود:خودداری از مردم آزاریعفو شخصی که به او ستم کرده استخوش اخلاقی شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه 1398/10/18 | 17:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2479 چند عمل باعث استجابت دعاست:گفتن بسم الله در اول دعامدح خداوندصلوات فرستادن برمحمد و آل محمدناامید شدن از مردمامیدوار شدن به استجابت دعاچهل مومن را قبل از دعا، دعا کردن شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2479 :چند چیز باعث سخت جان دادن انسان میشودبرخلاف حکم خدا حکم کردنگواهی و شهادت دادن ب دروغعاق والدیننافرمانی از خدا شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2479 چند عمل موجب داخل شدن به بهشت میشوداحسان به والدینیک روز روزه مستحبی گرفتنکوتاه کردن ارزوفراموش نکردن مرگ شرم کردن از خدا چنانچه لازم است شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2479 خدا خیلی مهربونه خیلی وقتی عاشقش باشیم ناخودآگاه گناه نمیکنیممثل وقتی که کسیو دوست داریم اذیتش نمیکنیم❤️❤️❤️ شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2479 به به😘 ❤️❤️❤️❤️ شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه
گیله_گل مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 2479 چه زیبا ست این سخنان کاش بتونیم تو زندگی عمل کنیم 💖 اره اگه عادت کنیم میتونیم بهشون عمل کنیم❤️ شدیداً احتیاج دارم خودِ خدا هر یه ربع یه بار بهم بگه نگران نباش درست میشه