2777
2789
عنوان

بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکر میکنم فروشش هم درست نیس تو این وضع اولا صفه فروش نمیره  ثانیا هم اوضاع آروم شه پرواز م ...

خلاصه سهامایی که روش سود کردیم شرکتاش اوضاعش خراب شد فروختیم. من همون جمعه که سردار سلیمانی رو کشتن کلی ضرر کردیم بدم ضرر کردیم. 

بورس جهانی هم داشتیم که اوضاعش نابود

خدا جون حواست به نی نیم باشه. واسه نی نی تو راهیم یه صلوات میفرستین
تا ببینیم مملکت چی میشه دوباره تصمیم بگیریم بخریم یا نه. معمولا سهام دارا در حال فروش هستند. حداقل ا ...

وای نگو من همه پس اندازم  تو بورس .  سی چهل تومن هست . برای من که همه دارو ندارمه خیلی زیاد 😞😞😞

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای پس شما رفتین فروختین یعنی فاتحه بورس رو باید خوند .  پس میگن از شنبه بهتر میشه اوضاع

ما سهماهایی که گرون خریدیم رو فروختیم. سهماهایی که ارزون بود اگه ضرر کنیم ضررش کم باشه رو نگه داشتیم. 

اوضاع بورس خیلی داغون هست خیلی. 

اوضاع به مملکت ربط داره که آیا اتفاقی میافته یا نه. 

خلاصه سهامایی که روش سود کردیم شرکتاش اوضاعش خراب شد فروختیم. من همون جمعه که سردار سلیمانی رو کشتن ...

یعنی شرکتی نیست که اوضاعش بهتر باشه.چون من مطمعنم جنگ نمیشه.تاج وتخت که ول نمیکنن بنده خدا

ای خدا .........بازم میگم ای خدا.........اگه این رو خوندید واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین 
وای نگو من همه پس اندازم  تو بورس .  سی چهل تومن هست . برای من که همه دارو ندارمه خیلی زیا ...

ما بیشتر از این پول تو بورس داشتیم. اینجوری خیالمون راحته که پولمون از دستمون نرفته

ما سهماهایی که گرون خریدیم رو فروختیم. سهماهایی که ارزون بود اگه ضرر کنیم ضررش کم باشه رو نگه داشتیم ...

من دو روز غاذر رو خریدم .گفتن اوضاع خوب بشه  می‌ره بالا .خدا کنه خوب بشه . هیچکس ضرر نکنه شماام دوباره سرمایه گذاری کنین

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
وای نگو من همه پس اندازم  تو بورس .  سی چهل تومن هست . برای من که همه دارو ندارمه خیلی زیا ...

من فقط تماشاگرم

اگه نوسانگیر هستین حق دارین ناراحت   نگران باشین

اما اگر مثل من میان مدتی و بلندمدتی هستین شما اواخر اردیبهشت خواهی دید که هر سهمت چند ده درصد تو سوده و به این روزا لبخند خواهین زد

منم مثل شمام همه سرمایه مه

همسرمو از دست دادم و تنها پناه دختر کوچولوم هستم ولی نگران نیستم.

توکل

یعنی شرکتی نیست که اوضاعش بهتر باشه.چون من مطمعنم جنگ نمیشه.تاج وتخت که ول نمیکنن بنده خدا

والا من دقیق نمیدونم. شوهرم میدونه ولی اوضاع خرابه. هر کس زنگ میزنه واسه مشاوره بهشون فقط دوتا سهم رو معرفی میکنه

ما بیشتر از این پول تو بورس داشتیم. اینجوری خیالمون راحته که پولمون از دستمون نرفته

خب آره شما خودتون تو کار هستین معلومه بیشتر از این حرفا سرمایه گذاری می کنین .خدا کنه اوضاع خوب بشه ضرر ندیم 

من دو روز غاذر رو خریدم .گفتن اوضاع خوب بشه  می‌ره بالا .خدا کنه خوب بشه . هیچکس ضرر نکنه شماام ...

انشاالله ما غاذر نخریدیم تا حالا

من فقط تماشاگرم اگه نوسانگیر هستین حق دارین ناراحت   نگران باشین اما اگر مثل من میان مدتی و ب ...

نه من بلند مدتی ام .  پترو کرمانشاه رو چهار ساله دارم 😂😂😂 دلم نمیاد بفروشم