2777
2789
عنوان

اجاق گاز

| مشاهده متن کامل بحث + 3601 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها وسیله ای که لوازم خونگی ها میگن خارجیشو نخرید اجاق گازه. من اسنوا خریدم مدل 672 هم زیباس هم عا ...

فرشم استفاده دارید؟ حرارتش همه جاش یکسانه؟

و خدا را شاکرم به خاطر همه داداه ها و نداده هایش  
مامانم فرگاز التون داره راضیه

خودمم مغازه دار گفت التون بگیر اما خیلیا میگفتن خوب نیست و فرش زود خراب میشه

و خدا را شاکرم به خاطر همه داداه ها و نداده هایش  

اجاق گازهای مهیار گاز بهترین اجاق گاز ایرانی هستند. این برند دارای گاز مبله یا همان گاز فردار و گاز طرح فر است. مهیار گاز در اجاق گازهای خود از استیل بگیر و نگیر تایوانی و از قطعات ایتالیایی و ترک شامل :

• موتور فن
  • فن بلوور
  • تایمر
  • موتور جوجه گردان
  • و المنت استفاده می کند.

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین اجاق گازها رو معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

رو نوشته روبرو کلیک کنید میاره: بهترین اجاق گاز ایرانی و خارجی

🌟❤ خوش تر از دوران عشق ایام نیست ❤🌟
من اجاق گاز ایرانی نوژن دارم عالیه هیچ اتفاقی هم نیفتاده تا حالا

سلام .من رفتم اجاق گاز بخرم فروشنده از نوژن خیلی تعریف میکرد خواستم بدونم واقعا همینطوره .شما گفتین دارین و راضی هستین میشه عکسشم برام بفرستین 

ممنون☺

سلام .من رفتم اجاق گاز بخرم فروشنده از نوژن خیلی تعریف میکرد خواستم بدونم واقعا همینطوره .شما گفتین ...

سلام گلم بله داشتم اما کابینت عوض کردم رومیزی گذاشتم ولی واقعا نوژن داشتم راضی بودم.البته اینجور لوازم طرف بدشانسی هم میاره 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤