2777
2789
عنوان

آروغ بچه

107 بازدید | 22 پست

بچه ای ک رفلاکس داره 

موقع شیر خوردن بخوابه .باید اروغش رو گرفت؟

اخه اروغشو ک میگیرم دوباره بیدار میشه 

خصوصا نصف شبا

**پسرم تمو‌م دنیامه**

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معمولا تو خواب اروغ نمی زنن

یکم روی شونت نگرش دار ک شیر ها بره تو معدش بعد بخوابونش

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

ووووی منم میخوام آروغ بچمو بگیرم 🥰🥰🥰🥰

چجوری هشتتتتتت ماه صبر کنم😭

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ووووی منم میخوام آروغ بچمو بگیرم 🥰🥰🥰🥰 چجوری هشتتتتتت ماه صبر کنم😭

عزیزم حس الانت رو خریدارم خیلی دوران شیرینی رو داری سپری میکنی یکم صبر کن اینقدر زود میگذره که نگو

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

واااای من بچم دوهفته دیگ ۶ماهگیش پر میشه انقد نگهش میدارم سر کولم یا میشونمش تا آروغ بزنه اگ نزنه و بزارمش یربع بیست دقیقه بعد با گریه شدید و جیغ بیدار میشه دلش درد میاد

عاشق پسرم و باباشم😍😘
عزیزم حس الانت رو خریدارم خیلی دوران شیرینی رو داری سپری میکنی یکم صبر کن اینقدر زود میگذره که نگو

خیلی طولانیه 

کاش مدت بارداری کمتر بود

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
خیلی طولانیه  کاش مدت بارداری کمتر بود

خانمی منم همینو میگفتم ک چرا ۹ماه خیلی زیاده چشم روهم گذاشتم زایمان کردم بچم ۵ماه ونیمشه😊ان شاالله بخوبی زایمان کنی

عاشق پسرم و باباشم😍😘