سلام لیپوماتیک با امواج پاوراسیستد کار میکنه یعنی کانولایی که وارد بافت چربی میشه لرزش دارند و تفاوتی بین اعصاب عروق قائل نمیشه هرچی سره راهش باشه به اصطلاح مثله یک چرخ گوشت خورد میکنه میکشه بیرون ودرد کبودی خونریزی و دوره نقاهت بیشتر میشه و به خاطر اون لرزش نمیتونه تا سطح زیر پوست تخلیه چربی بکنه و برای همین جراح یک سانت تا دو سانت چربی زیر پوست باقی میذاره به خاطر همین داستان یک جا میشه دو سانت یک جا میشه دو سانت و شکم یا هر قسمت بدن ناهموار میشه و اگر به زیر پوست نزدیک بشه باعث از بین بردن پوست میشه اما در روش جدیدی که اومده و خواهرم رفته عمل کرده اسمش ویزرلیپو هستش یک دستگاه امریکاییه و کانولاش لرزش ندارند با امواج صوتی کار میشه و رویه فرکانسی تنظیم شده که این فرکانس تنها رو بافت چربی اثر میزارزه و درد کبودی خونریزی و کبودی کمتر میشه نسبت به روش های دیگه و دوره نقاهت خواهر من 4 الی 5 روز بودش بعد به زندگی عادی خودش برگشت و میتونه تا سطح پوست تخلیه چربی بکنه و وقتی اون کانولا به سطح زیر پوست نزدیک میشن یک حرارت خیلی ملایمی به وجود میاره که باعث کلاژن سازی میشه و باعث میشه پوست لیفت بشه شماره مجموعه پزشکی خرد 09368968403 شماره ثابتشونو گم کردم چون من این شماره تو گوشیم سیو کرده بودم با این شماره باهاشون در ارتباط بودم امیدوارم راضی باسین از توضیحاتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه لطفا بگید چطور بود عملشون. من از نمونه کارهای ایشان خیلی خوشم اومده ولی ترس دارم
من تاییدشون نمیکنم،همسرم پیششون لیپوویزر و ۶پک انجام دادن در حین عمل اپاندیسشون ترکیده بود ودکتر متوجه نشدن و عفونت کل بدنشونو برداشت،در اخر ۱۳ سانت شکم و عمودی شکافتن تا عفونتهارو خارج کنن الان نه تنها زیبایی نداره یه جای بخیه ی به این بزرگی رو شکمشون یادگاری گذاشتن که هر کی میبینه باورش نمیشه که به خاطر انجام لیپو همچین بلایی به سر همسرم اومده،بعداشم اینکه هیچوقت گول عکسهارو نخورید اشتباهی که ما انجام دادیم،الان عکس همسر من قبل از عمل و بلافاصله بعد از عمل داخل پیجشون هست ولی ایا کسی میدونه بعداش چه اتفاقی افتاده برای همسر من طبیعتا نه،از من به شما نصیحت این عمل عوارض خیلی زیادی داره که دکترا به خاطر گرفتن پول بیشتر هیچ حرفی از عوارضش نمیزنن و در کل عمل بسیار سنگینی هستش،خیلی مراقب باشید و خیلی تحقیق کنید☺️
من تاییدشون نمیکنم،همسرم پیششون لیپوویزر و ۶پک انجام دادن در حین عمل اپاندیسشون ترکیده بود ودکتر متو ...
یعنی با فشارا آوردن کانولاها به آپاندیس آسیب رسیده یا همسرتون از قبل درد آپاندیس و داشتن و این اتفاق افتاد و دکتر متوجه نشد ؟ ترکیدن آپاندیس خیلی درد داره تحت بیهوشی بودن حتما. خدایابه کی میشه اعتماد کرد پس
فاطیما جان دختر من عمل کرده با همین روش و تا شش روز هم خانمی میومدماساژ میداد خونابه ها بیاد بیرون البته تا سه روز درن ها یعنی پمپ خون بهش وصل بود این عمل به غیراز درد ضعف زیادی داره حالا سوالم اینه خواهر شما هم زیر گن یه چیزی مثل لاستیک کلفت که اسمش و یادم نیست میزاشته که بدنش فرم بگیره دکتر گفته هر دفعه بچرخون آیا واقعا مهمه اون خانم ماساژوره روز ششم همه چربیهای مونده رو یکسان ماساژ داد بدفرم نشه مال شما هم همین طوری بود