2777
2789
عنوان

یه وکیل بیاد لطفا😔😔😔😟

522 بازدید | 52 پست

سلام .شوهرم تمکین زده بود خونه هم تو شهرستان معرفی کردن ولی اغاز زندگی مشترک ما از اول همیجا بود حتی صاحبخانه هم شاهد هست همسایه ها همشون شاهدن که شوهرم هم شغلش و هم درحال حاضر اینجا سکونت دارند و فقط در ایام عید به شهرستان مراجعت دارند فقط بخاطر ازار و اذیت منو میخواست ببره شهرستان
۱۰/۱۵ صورت جلسه شد و منم قبول کردم باهاش برم شهرستان چون فکر میکردم قصدش زندگیه ولی بعدش منو به خونه پدرم رها کردن و جواب اسمس هامم اصلا ندادن دیروز به اجرای احکام مراجعه کردم و لایحه دادم که هم کارش اینجاس و ادرس دقیق منزل مجردی رو نوشتم یک استشهادیه هم تنظیم کردم صاحبخونه که شاهد ما دوسال شروع زندگیمون اینجا بوده و چند تن از همسایه و اشنایان امضا کردن که این اقا اینجا سکونت دارند و درحال حاضر در تهران مشغول به کار هستند . در ضمن بخاطر رهاکردن بعد صورت جلسه من نمیتونم اعتماد کنم باهاش برم شهرستان ممکنه اونجام همینکارو بکنه ولی اگه در اینجا خونه بگیره بنده حاضرم تمکین کنم .بنظرتون حرفمو قبول میکنند؟؟؟؟؟ دوس ندارم ناشزه بشم .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ینی بهش میگن ازینجا خونه بگیره؟

عزیزم شما فعلا اول باید ثابت کنی که تمکین کردی و درضمن باید هرجا همسر منزل گرفت زندگی کنی اگر فکر میکنی ترکت میکنه به قاضی بگو تعهد بدن که منو تو شهر غریب رها نکه 

من لایحه دادم نوشتم همه رو چی میشه ینی به ضررم😢😢😢

ن حالا تو دادگاه دوباره میتونی حرف بزنی ولی اصلا نگی من نمیتونم فلان جا باشم درضمن به قاضی بگو کسایی که استشهاد امضا کردن حاضرن شهادت بدن تو دادگاه که ما باهم زندگی میکنیم بزار اول رای تمکین به نفعت صادر بشه بعد بقیه درخواست هارو بگو 

بله 

تو لایحه نوشتم قصد زندگی نداره بعد ادرس خونه مجردیشو که الان اونجا میمونه رو دادم بعد گفتم طی پیامکی شهرستان رفتنو به تعویق میندازه حاضرم شاهدم اراعه بدم .......ولی هنو اونن اشتهادیه رو ک گفتم شروع زندگی و شغلش اینجاس رو نبردم اجرای احکام