2777
2789
عنوان

واتس آپ

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 26 پست
اها یعنی اول باید هر کسی رو که میخوام نبینه مسدود کنم بعد عکس بزارم درسته . 

اره  یا اینکه اگه خواستی استوری چیزی بذاری باید بری قسمت حریم خصوصی وات ساپت اون حذف کنی دیگه استوری بذاری 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر کسی کارو بلاک کنه تو وات ساپ اونوقت نمیتونیم عکس پروفایلش ببینیم؟؟

نه نمیشه دید

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
اخه صبح عکس گداشتم نمیخواستم زن عموم ببینه . بعد مسدودش کردم . برای ظهر که رفتم تو قسمت وضیعت تا ببی ...

شاید قبل اینکه مسدودش کنی دیده .ببین باید قبل از اینکه عکس بزاری مسدود میکردی والا اگه عکس بزاری بعد مسدود کنی اون احتمالا ببینه

از کجا مطمعن شم ک بلاکم کرده یا خودش عکس پروفایلش رو پاک کرده؟

مثلا نمیتونی ببینی ک کی آنلاین بوده یا پی ام بدی هم مشخص میشه

از کجا مطمعن شم ک بلاکم کرده یا خودش عکس پروفایلش رو پاک کرده؟

نمیتونی بفهمی .من اینکار کردم قسمت امضا و عکس پروفایلمو برداشتم الان طرف نمیتونه بدونه بلاکه یا عکس برداشتم ب جز اینکه بهم پیام بده 

اره آنلاین بودنش رو نمی بینم و پیام دادم بش فقط ی تیک سفید میخوره . بلاک کرده؟

اره بلاکت کرده

خب برو قسمت تنظیمات وات ساپ بزن کسی که نبینه وضعیت ت رو زن عموت رو انتخاب کن دیگ نمیتونه ببینه

همون قسمتی که نوشته همه مخاطبین به جز درسته . تو اون قسمت زن عموم رو انتخاب کنم اره

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
همون قسمتی که نوشته همه مخاطبین به جز درسته . تو اون قسمت زن عموم رو انتخاب کنم اره

کسی رو توی وات ساپ بلاک کنم تماس عادی و پیام عادی هم نمیتونه بزنه؟ منظورم تماس ها و پیام های وات ساپ نیست . منظورم به خود گوشی هست