2777
2789
عنوان

واتس آپ

240 بازدید | 26 پست

اگه کسی رو تو واتساپ مسدود کنی بازم اگه تو قسمت وضعیت واتساپ عکس بزاری . اون نفری که مسدود شده بازم میتوته ببینه .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...
ن

اخه صبح عکس گداشتم نمیخواستم زن عموم ببینه . بعد مسدودش کردم . برای ظهر که رفتم تو قسمت وضیعت تا ببینم چن نفر دیدن اسم اونم بود.

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
چرا آخه مسدودی،بابا همو اذیت نکنید،نه نمیتونه ببینه فک کنم،دوروز دنیا زنده ایم.خوب باشید با هممممممم ...

عشقم مربوط به نفر برتر شدنم تو دانشگاه بود . نمیخواستم کسی از اقوام بفهمه میرم دانشگاه .

عکسشو گداشنم و یکی از اقوام رو مسدود کردم ولی ظهر وقتی رفتم تو قسمت وضعیت که ببینم چن نفر دیدن اسم اونم بود .مسدودش کرده بود پس چرا تونسته بود بیاد ببینه

اخه صبح عکس گداشتم نمیخواستم زن عموم ببینه . بعد مسدودش کردم . برای ظهر که رفتم تو قسمت وضیعت تا ببی ...

اول باید مسدودش میکردی دیگه عکس میزاشتی چون زمانی ک عکس گذاشتی مسدودنبوده ولی این ببعد دیگه نمیتونه ببینه

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
اول باید مسدودش میکردی دیگه عکس میزاشتی چون زمانی ک عکس گذاشتی مسدودنبوده ولی این ببعد دیگه نمیتونه ...

اها یعنی اول باید هر کسی رو که میخوام نبینه مسدود کنم بعد عکس بزارم درسته . 

اخه صبح عکس گداشتم نمیخواستم زن عموم ببینه . بعد مسدودش کردم . برای ظهر که رفتم تو قسمت وضیعت تا ببی ...

خب برو قسمت تنظیمات وات ساپ بزن کسی که نبینه وضعیت ت رو زن عموت رو انتخاب کن دیگ نمیتونه ببینه