2777
2789
وای ممنونممممممم الهی فدات شم😍😍😍 منم ده تا میخونم استارتر جان برای حاجات خودم و دوستای قشنگم @ ...

فدایییییییییی داری خوشگلم🤗😘😘😘الهی خیرببینی که همیشه بادل مهربونت برام دعا میکنی🤲💖🌹الهی شکربابت وجودت🙏💖🌹خیلیییییییی دوست دارم آبجی نازم🥰🤩😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@یکی برای سلامتی وخوشبختی @soogoolii    و @soozana    و @hellosummer &nb ...

فدات مهربونم ان شاالله حاجت رواشی 💙💚🙏🌹🌹🌹💖💖💖💖💖💖❤️❤️❤️

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
وای ممنونممممممم الهی فدات شم😍😍😍 منم ده تا میخونم استارتر جان برای حاجات خودم و دوستای قشنگم @ ...

فدات عزیزم ان شاالله حاجت رواشی 🙏💙💚🌹🌹🌹💖💖💖💖💖💖❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

اگه هنوزم مونده من 3بار میخونم

لطفا واسه سلامتی و زود حرف زدن دخترم دعا کنید 🤲

🌿لطفاً برای شفای دخترم دعا کنید 🤲  خدایا به بزرگیت قسم،هیچ پدر و مادری رو با اولادش امتحان نکن، خدایا منو با دخترم امتحان نکن،الهی آمین🤲🌿
مرسی عزیزترینم که بیادم بودی🤗😍الهی خیرببینی وبحق پنج تن آل عبا همیشه روزگارخودت وعزیزانت پرازشادی ...

به نیت 5تن آل ابا 5مرتبه میخونم 

الهی بحق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا همه مون حاجت روا وعاقبت بخیر بشیم آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین