2821
2789

من دارم ترک نکردم 

معتاد نی نی سایت 😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

خخخخ سوالتو عوض کن تا بیان نظربدن یاکمکت کنن اینجوری ک شماتاپیک زدیدازدوقدمیشم ردنمیشن که  

زندگی شاید آن جشنی نباشد که تو آرزویش  را داشتی، اما حال که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن ازصب تا شب کنار همن .حتی قرص معده هم نمیخوره .

آره ميشه اصلا هيچي نكشه . ولي اگر از مدت اعتيادش زياد نگذشته باشه . بستگي هم داره كه چي ميكشه . ايشون چه ماده مخدري مصرف ميكنن ؟

آره ميشه اصلا هيچي نكشه . ولي اگر از مدت اعتيادش زياد نگذشته باشه . بستگي هم داره كه چي ميكشه . ايشو ...

هیچی نمیکشه .سیگارم نمیکشه .از صب تا شبم کنار همن ن درد داره ن مشکل دیگه .ی شک و سو ظن هست .

هیچی نمیکشه .سیگارم نمیکشه .از صب تا شبم کنار همن ن درد داره ن مشکل دیگه .ی شک و سو ظن هست .

با اين چيزايي كه شما ميگي پس معلومه كه اين شخص معتاد نيست . معتادي كه خمار باشه زياد عطسه ميكنه و خميازه ميكشه . اگر هر وقت خواستي دقيقا متوجه شي كسي معتاد شده يا نه برو از داروخانه كيت مخصوص تست مواد مخدر بگير . اين كيت يه تكه كاغذه كه اونو در ادرار اون شخص وارد ميكنن و اگر رنگش عوض شه يعني معتاده . طرز استفاده از كيت تو گوگل هست

2823
2791
2779
2792