2777
2789
عنوان

دارم ناپدیدمیشم

560 بازدید | 74 پست

من ۱۹سالمه ۳۷کیلوبودم دوهفته مریضرشدم امروزرفتم خودمووزن کردم شده بودم ۳۵ یه ماه دیگه عروسی دخترعموی شوهرمه راهی ندارین یکم چاق شم قبلاهرچی پودرو این چیزامصرف کردم عوارض داشت بدنم وصورتم پرجوش ولک شده یه راه بدون عوارض سراغ دارین ؟؟؟؟

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

داری میشکنی😐😐😐

مکمل غذایی بخور و ورزش کن

پروتئین و کربوهیدرات به اندازه کافی اشتفاده کن

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

نون تو روغن سرخ کن بخور

سخت است حرفت را نفهمند....سخت تر این است که حرفت را....اشتباهی بفهمند....حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد....وقتی این همه آدم حرفش را.....نفهمیده اند که هیچ ....اشتباهی هم فهمیده اند...👤دکتر شریعتی

۳۷ که خیلی کمهههههه 😯😯😯😯 الان نخ شدی فکر کنم 

ال ارژنین بخور اگه باردار نیستی یا شیر نمیدی 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕