shivayi مدیر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 880 عنوان بي بي چك | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 48 پست سلام خوبين چهارروز از موعدم گذشته بازم بي بي چكم منفي شد ناراحتم😢😢😢😢😢😣😣😣😣 1398/10/18 | 09:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آناناس۷۸۹۰ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 72 عزیزدلم انشالاهم خودم وهم خودت باردارباشیم😍😍 💫الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💫
shivayi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 880 نه فک نکنم کیستم بدون علاعم نیست که عزیزم،علاعم کیست دقیقاشبیه به علاعم بارداری وقتی علاعم روگفتم دک ... اهان باشه ممنون از راهنماييت برم دكتر باز ببينم چه خبره شايد حق باشماست
shivayi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 880 سه رو مونده به وعدم، بیبی مثبته، ولی انگار که نه انگار باردار باشم حتی يه دل درد کوچولو هم ندارم&nbs ... خب خداروشكر تبريك ميگم بهت انشالله سالمو سلامت به دنياش بياري براي منم دعا كن تروخدا
shivayi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 880 عزیزدلم انشالاهم خودم وهم خودت باردارباشیم😍😍 انشالله
آناناس۷۸۹۰ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 72 سه رو مونده به وعدم، بیبی مثبته، ولی انگار که نه انگار باردار باشم حتی يه دل درد کوچولو هم ندارم&nbs ... خوشبحالت مثبت شد عزیزم یکی ازفامیلاما اینقدرکه علاعم نداشت بچش رفت توسه ماهگی بعدفهمیدبارداره نگران نباش صدرصدبارداری چون مثبت شد.چرا آزنمیدی؟ 💫الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💫
ماهوراا عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 1081 خب خداروشكر تبريك ميگم بهت انشالله سالمو سلامت به دنياش بياري براي منم دعا كن تروخدا مرسی عزیزم تا آزمایش ندم مطمئن نیستم ولی چشم اگر لایق باشم حتما دعات میکنم😍 خداجونم کمکم کن این روزا برام زود بگذره. آمین 🌹
آناناس۷۸۹۰ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 72 اهان باشه ممنون از راهنماييت برم دكتر باز ببينم چه خبره شايد حق باشماست انشالاکه باخبرهای خوش برگردی😄اهل کجایی؟ 💫الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💫
آناناس۷۸۹۰ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 72 مرسی عزیزم تا آزمایش ندم مطمئن نیستم ولی چشم اگر لایق باشم حتما دعات میکنم😍 منوهم یادت نره😐 💫الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💫
shivayi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 880 انشالاکه باخبرهای خوش برگردی😄اهل کجایی؟ تهران مرسي واقعا ديگه فك نكنم باردار باشم بي بي منفي بود وگرنه بايد حداقل يه هاله ي كوچيك مينداخت
ماهوراا عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 1081 خوشبحالت مثبت شد عزیزم یکی ازفامیلاما اینقدرکه علاعم نداشت بچش رفت توسه ماهگی بعدفهمیدبارداره نگران ... میشه تو تاپیکم بیبی چک رو ببینی عزیزم، همه میگن مثبته، کاش باشه برای همتون تک تک دعا میکنم انشاله شما هم مثبت. بشید این ماه.منم هیچ علائمی ندارم محض بیکاری بیبی زدم بخدا. خداجونم کمکم کن این روزا برام زود بگذره. آمین 🌹
shivayi مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 880 مرسی عزیزم تا آزمایش ندم مطمئن نیستم ولی چشم اگر لایق باشم حتما دعات میکنم😍 قربونت اين چه حرفيه اخه عزيزم انشالله همه چي اوكي نه ماه ديگه ني ني بغلته
آناناس۷۸۹۰ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 72 [QUOTE=119172140]تهران مرسي واقعا ديگه فك نكنم باردار باشم بي بي منفي بود وگرنه بايد حداقل يه هاله ي كوچيك مينداخت[/QUOT خدابزرگه عزیزم انشالاکه هرسه مون بارداریم😃 💫الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💫
ماهوراا عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 1081 منوهم یادت نره😐 چشم چشم خداجونم کمکم کن این روزا برام زود بگذره. آمین 🌹
دهه_شصتی_1366 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1837 تنبلی تخمدان داری صد در صد چون اگه باردار بودی روز موعد بی بی چک مثبت میشه . من شش ماه بعضی وقتا سه ماه ، پریودم عقب میوفتاد.دکترمم میگفت همه چیز نرماله.دکترت رو عوض کن برو یه سونوگرافی خوب. (فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
آناناس۷۸۹۰ عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 72 میشه تو تاپیکم بیبی چک رو ببینی عزیزم، همه میگن مثبته، کاش باشه برای همتون تک تک دعا میکنم ان ... وایسانگا کنم بی بی تو 💫الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💫