2777
2789
نه فک نکنم کیستم بدون علاعم نیست که عزیزم،علاعم کیست دقیقاشبیه به علاعم بارداری وقتی علاعم روگفتم دک ...

اهان باشه ممنون از راهنماييت برم دكتر باز ببينم چه خبره شايد حق باشماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه رو مونده به وعدم، بیبی مثبته، ولی انگار که نه انگار باردار باشم حتی يه دل درد کوچولو هم ندارم&nbs ...

خب خداروشكر تبريك ميگم بهت انشالله سالمو سلامت به دنياش بياري براي منم دعا كن تروخدا

سه رو مونده به وعدم، بیبی مثبته، ولی انگار که نه انگار باردار باشم حتی يه دل درد کوچولو هم ندارم&nbs ...

خوشبحالت مثبت شد عزیزم یکی ازفامیلاما اینقدرکه علاعم نداشت بچش رفت توسه ماهگی بعدفهمیدبارداره نگران نباش صدرصدبارداری چون مثبت شد.چرا آزنمیدی؟

💫الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💫
خب خداروشكر تبريك ميگم بهت انشالله سالمو سلامت به دنياش بياري براي منم دعا كن تروخدا

مرسی عزیزم تا آزمایش ندم مطمئن نیستم 

ولی چشم اگر لایق باشم حتما دعات میکنم😍

خداجونم کمکم کن این روزا برام زود بگذره. آمین 🌹
خوشبحالت مثبت شد عزیزم یکی ازفامیلاما اینقدرکه علاعم نداشت بچش رفت توسه ماهگی بعدفهمیدبارداره نگران ...

میشه تو تاپیکم بیبی چک رو ببینی عزیزم، همه میگن مثبته، کاش باشه 

برای همتون تک تک دعا میکنم انشاله شما هم مثبت. بشید این ماه.منم هیچ علائمی ندارم محض بیکاری بیبی زدم بخدا.

خداجونم کمکم کن این روزا برام زود بگذره. آمین 🌹
مرسی عزیزم تا آزمایش ندم مطمئن نیستم  ولی چشم اگر لایق باشم حتما دعات میکنم😍

قربونت اين چه حرفيه اخه عزيزم انشالله همه چي اوكي نه ماه ديگه ني ني بغلته

[QUOTE=119172140]تهران مرسي واقعا ديگه فك نكنم باردار باشم بي بي منفي بود وگرنه بايد حداقل يه هاله ي كوچيك مينداخت[/QUOT خدابزرگه عزیزم انشالاکه هرسه مون بارداریم😃

💫الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم💫

تنبلی تخمدان داری صد در صد چون اگه باردار بودی روز موعد بی بی چک مثبت میشه . من شش ماه بعضی وقتا سه ماه ، پریودم عقب میوفتاد.

دکترمم میگفت همه چیز نرماله.

دکترت رو عوض کن برو یه سونوگرافی خوب.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.