2821
2789
سلام
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
تو روزنامه همشهری قسمت آموزش رو ببین خیلی مفیده..اینترنتی هم می تونی نیازمندی همشهری رو ببینی...قسمت آموزش
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نازک دوزی رفتم بعدش ژورنال که ژورنال مدرک فنی و حرف ای نداره

بعدش هم میتونی ضخیم دوزی بری که شامل کت و پالتو هست و لباس شب هم یه دوره دیگه داره

اینا اصلیاشه وگرنه دوره تکمیلی که تا دلت بخواد هست
مثلا مولاژ که مال لباس شبهای خیلی پیچیده تره و بدون الگو هست روی مانکن اجرا میشه
منم 4 سال پیش یه دوره 3 ماهه نازک دوزی رفتم 1 ماه هم ژورنال دوزی اما فقط میرفتم سر کلاس الگو میکشیدم نمیدوختم برای همین الان زیاد وارد نیستم
بعضیا خیلی خوب میدوزن انگار حاضزیه !!
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
2824
2823
2791
2779
2792