2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نمیشه که

هرکی از راه میرسه یکی میزنه تو سرمون

برداشتن فرمانده سپاهمونو ترور کردن بعد چیزی نگیم؟؟؟خو فردا روز بدترشو سرمون میارن

نترس جنگ نمیشه خیالت راحت

یکی زدن یکی خوردن دیگه

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
فكر نميكني هم فردا يا. بعدا معلوم ميشه😫😫

امریکا همونیه که ما هیچ کاریشم نداشتیم پهباد میفرستاد و تو خلیچ فارس میتابید!! مطمئن باش جراتش رو داشت خیلی زودتر از اینا اومده بود سراغمون همونجور که خیلی جاهای دیگه هم رفته!! اگر هیچ کاری نمیکردیم ناتوانی خودمون رو نشون داده بودیم و بدتر میکرد‌...

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
عزیزم نمیشه که هرکی از راه میرسه یکی میزنه تو سرمون برداشتن فرمانده سپاهمونو ترور کردن بعد چیزی نگ ...

عزیزم جواب امضات اینه که انجام نذر واجبه تو که نذر نکردی اسمشو امامی بذاری هرچند اگر بذاری کارت درست تره چون بالاخره حرفشو با خدا زدی. اگر دل شوهرت راضی میشه سر حرفت وایسا

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
عزیزم جواب امضات اینه که انجام نذر واجبه تو که نذر نکردی اسمشو امامی بذاری هرچند اگر بذاری کارت درست ...

از یکی پرسیدم

گفت اصلا نذرت قبول نیست و اشتباهه

چون بدون اطلاع از شوهرت نذر کردی و همسر باید راضی باشه در غیراین صورت باطله اصلا

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹