2777
2789
عنوان

پسر شبیه مادر، دختر شبیه پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 12414 بازدید | 50 پست
ژن زشت غالب نداریم بعضی ژنها مثل رنگ تیره غالب هستند مثل رنگ مو یا پوست تیره گه ژن غالب هستن
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من و شوهرم هر دو چشمامون روشن بود دخترمم چشمش روشن شده اما مادرشوهر و پدرشوهرم هیچکدوم چشمشون روشن نبوده و شوهرم چشماش روشن شده
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
مونی جون بارداریهای اول مادر استرس داره جنسیتش واسش مهمه قیافش واسش مهمه مخصوصا اگر فامیل شوهر غرغرور داشته باشی. ولی حاملگی دوم مادر استرساش کمتره
مثلا خانواده پدری من همگی چشم روشن و پوست روشن دارند ولی مادرم چشم و ابرو مشکی بوده و همه ما چشم و ابرو مشکی هستیم و دو تا برادرم هم کلا سبزه هستن
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
زهره مامان روژان

1393/2/21 11:04 ب.ظ

از نظر علمی 90٪ بچه های اول شبیه پدر و معمولا بچه های دوم شبیه مادر و سوم به بعد ترکیبی از پدر و مادر میشوند(از نظر شباهت ظاهری و ژنتیک بدن).

خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....