2777
2789
عنوان

چت زیبا+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 65 پست
واي بخدا همه مردا اينجوري شدن. دقيقا دوست منم داستان شمارو داره.اولش كه ميان كلي وعده و دروغ. همين ك ...

وکیل گرفتم مهریمو هم اجرا گذاشتم

ولی خودم مریضی روحی گرفتم حالم اصلا خوب نیس

من با اخوند ازدواج کردم فک میکردم مرد خداس ولی بعدا فهمیدم خانوادش مشروب خوارن خودش میره جاهایی که .....

وکیل گرفتم مهریمو هم اجرا گذاشتم ولی خودم مریضی روحی گرفتم حالم اصلا خوب نیس من با اخوند ازدواج کر ...

خوب كاري كردي. ببين دوستم واسه ادمي كه قدرتو ندونست خودتو مريض نكن. جونت از همه چي مهمتره.  ادم يه بار زندگي ميكنه. خدارو شكر كن كه قبل از عروسي شناختيش. فكر كن ميرفتي با يه بچه برميگشتي. طلاق بعضي وقتا تولده. خودتو ننداز. زندگي جريان داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب كاري كردي. ببين دوستم واسه ادمي كه قدرتو ندونست خودتو مريض نكن. جونت از همه چي مهمتره.  ادم ...

هر شب و روز همینو میگم خداروشکر زودتر فهمیدم ولی نمیدونم چرا دلم اروم نمی گیره 

بیشتر بخاطر فشار روحی هس ک یکسال بهم داده

هر شب و روز همینو میگم خداروشکر زودتر فهمیدم ولی نمیدونم چرا دلم اروم نمی گیره  بیشتر بخاطر فش ...

كم كم فراموش ميكني برات كمرنگتر ميشه. خودتو مشغول كن به كار و كلاس و .... طبيعيه حالت بد باشه ولي خودت به خودت كمك كن. انشالا خدا يه آدم خوب سر راهت بذاره كه همه چي رو با اون فراموش كني