2777
2789
عنوان

چت زیبا+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 65 پست
من انقد خابم سبکه... نفس میکشه بیدار میشم😂🤦‍♀️وووواییی ینی تو چت زدیشاااا

منم خوابم سبکه اومد ناهارشو خورد رف جشن عقدکنان رفیقش بعد من خواب بودم زنگ زد گف ی ساعت بیشتر بمونم گفتم هرکاری دوس داری بکن چرا بیدارم کردی😂

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميفهمم. داستان تكراري مرداي بي احساس كه اين روزا همه جا پر شدن

کاش بی احساس بود

با دروغ و فریباش منو عقد کرد بعد چهره واقعیشو نشون داد الانم طلاقم نمیده۷۷روزه منو اورده خونه بابام دیگه نیومده البته زیر ی سقفم نرفته بودیم ک بهم شکایت عدم تمکین زده 

دیشبم گف اگه مهریه بخوای بهتونی بهت میزنم ک تا عمر داری ابروت بره

کاش بی احساس بود با دروغ و فریباش منو عقد کرد بعد چهره واقعیشو نشون داد الانم طلاقم نمیده۷۷روزه منو ...

واي بخدا همه مردا اينجوري شدن. دقيقا دوست منم داستان شمارو داره.اولش كه ميان كلي وعده و دروغ. همين كه خرشون از پل گذشت روي واقعيشونو ميبيني. از من ميشنوي نترس. هرچي بهش باج بدي و بترسي بدتره. پرروتر ميشن. اگه ميخواي طلاقتو بگيري مهريه تم تا قرون اخر بگير. بتوني وكيل بگيري خيلي بهتره