tanhay مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 6586 عنوان اعصابم خرده 175 بازدید | 8 پست پسرم کاراته میره.بعد رنگ کمربندشو عوض نشده بعد اونایی که دیرتر اومدند هر روز یه رنگ میگیرنحس میکنم فرق میذاره 1398/10/17 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ترشیده۲ عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 6163 ببرش جایی دیگه به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدمسایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدمننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشمتا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝
یارا_یارا عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 9365 با شما دشمنی داره مربی ک فرق میذاره؟ ؟ ؟ یا ازار داره؟ ؟ ؟ شاید مربی چیزی میدونه ک شما نمیدونین، کمی صبر کنین اگه ادامه داشت با مربی صحبت کنین، گاهی حق بدیم ب طرف مقابل و زود قضاوت نکنیم👌 باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
shimmaaa عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 1299 باشگاهشو عوض کنحرص نخور بارداری وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵ گروه آبی ، شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳
tanhay مدیر استارتر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 6586 با شما دشمنی داره مربی ک فرق میذاره؟ ؟ ؟ یا ازار داره؟ ؟ ؟ شاید مربی چیزی میدونه ک شما نمیدون ... همون یه حس میگه من اشتباه میکنم .یه حسم میگه فرق میذاره
shimmaaa عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 1299 همون یه حس میگه من اشتباه میکنم .یه حسم میگه فرق میذاره ی مدت صبر کن زیر نظر بگیر حرکات پسرتو وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵ گروه آبی ، شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳
looovely عضویت: 1397/10/22 تعداد پست: 7923 همون یه حس میگه من اشتباه میکنم .یه حسم میگه فرق میذاره عزبزم مربی مرتبا امتحان میگیرخ اگ حرکاتشو درست نزنه اجازه نمیده بره بابا دیگسعی میکنمکمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشونکار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
بانوی_آسمان11 عضویت: 1392/03/14 تعداد پست: 11729 لابد به حد کمربند بعدی نرسیده ولی دیگران سریعتر یاد میگیرنرنگ کمربند مهم نیست مهم میزان مهارت پسرتهمربی پسرم میگفت میخواید از الان به همتون یکی یه کنربند مشکی بدم.. ولی چه فایده وقتی در حد کمربند زرد هم نباشید